Από νέο υπερσύγχρονο κοντρόλ οι ειδήσεις του Open (pic)
Αλέξης ΜίχαςΣε λειτουργία είναι από σήμερα (26/1) το νέο υπερσύγχρονο control room των ειδήσεων του Open TV.
H έναρξη της λειτουργίας του έγινε το μεσημέρι του Σαββάτο με το δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Πρόκειται για το τρίτο κοντρόλ ρουμ του σταθμού καθώς ήδη λειτουργούσαν τα υπόλοιπα δύο, τα οποία χρησιμοποιούνται για τις ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, αλλά και αθλητικές εκπομπές του Ανοιχτού Καναλιού.
Το νέο control room των ειδήσεων του Open TV χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές και ψηφιακές δυνατότητες και είναι εφάμιλλο των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων της Ευρώπης.
Έτσι, η ενημέρωση των τηλεθεατών του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας σε μια χρονική στιγμή με πυκνές εξελίξεις τόσο στην εσωτερική όσο και στη διεθνή επικαιρότητα αναβαθμίζεται περαιτέρω.
- Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε