Lifestyle|30.10.2021 10:39

Γιώτα Νέγκα: «Πέρασα κρίση ηλικίας στα 40 μου» - Γιατί κράτησε το επίθετο του πρώην συζύγου της

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Studio 4» βρέθηκε η Γιώτα Νέγκα, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στη Wikipedia δεν εμφανίζεται η πραγματική της ηλικία. «Μου έχουν προσθέσει τέσσερα χρόνια. Δεν ξέρω ποιος το κάνει αυτό και ποιος το γράφει, αλλά όταν θορυβήθηκαν και οι φίλοι μου και μου έλεγαν "τι είναι αυτά, τι συνέβη; πρέπει να το διορθώσεις", τους έλεγα: "Βρε παιδιά δεν το αφήνετε; Γιατί σε καμιά δεκαπενταριά χρόνια θα λένε πώς κρατιέμαι έτσι, τόσο μεγάλη που είμαι;"».

Παράλληλα, η λαϊκή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως όταν πάτησε τα 40, την κυρίευσαν άσχημα συναισθήματα. Στην πορεία, φυσικά, το ξεπέρασε και συμφιλιώθηκε με την ηλικία της. «Πια δεν είναι τίποτα κρυφό. Έχω περάσει κρίσεις ηλικίας, εκεί στα 40, γιατί δεν μου άρεσε το 3 που έγινε 4 και έβλεπα μπροστά μου τα υπόλοιπα νούμερα. Νομίζω όλοι το περνάνε. Άλλοι το περνάνε στα 30».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Γιώτα Νέγκα τόνισε πως αν και χώρισε με τον άνδρα της, επέλεξε να κρατήσει το επίθετό του. «Το επίθετο "Νέγκα" είναι του πρώην συζύγου μου. Δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω. Δεν ήταν ένα διαζύγιο πολεμικό. Επίσης, είχα ήδη ξεκινήσει στη δουλειά με ένα όνομα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να αλλάξει. Η ταυτότητα μου γράφει Παναγιώτα Τσεγρένη. Το πατρικό μου. Αλλά δεν είναι πάρα πολύ εύηχο και το κατάλαβα από μικρή, γιατί κάθε φορά που με ρώταγαν το όνομά μου, ρώταγαν πάντα δεύτερη φορά και αυτό με πλήγωνε πάρα πολύ».

«Τραγουδώντας την Ευτυχία» στο θέατρο Ακροπόλ

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαίρι σε Αθήνα και Κύπρο, ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, για να μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Διαβάστε επίσηςΆγγελος Φραντζής: Με την «Ευτυχία», ο κόσμος αισθάνθηκε ότι δεν τον κοροϊδεύουν

Η στιχουργός που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων. Που αγαπήσαμε τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της. Τη στιχουργό που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, μιας αυθεντικά λαϊκής φωνής. «Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Οι στίχοι της Ευτυχίας είναι ποίηση και λαϊκή έκφραση συνάμα. Έρωτας και πόνος ταυτόχρονα! Και τα τραγούδια εκφράζουν τα συναισθήματα όλων των απλών ανθρώπων με λέξεις που μένουν για πάντα στην ψυχή μας. 

Από Δευτέρα 08 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, είστε όλοι καλεσμένοι, για να τραγουδήσουμε μαζί με τη Γιώτα τα τραγούδια της Ευτυχίας, όπως χιλιάδες στόματα, μέσα στις δεκαετίες έχουν σιγομουρμουρίσει. Μία μουσική παράσταση, την οποία επιμελείται καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπούλου.

Όλες οι ειδήσεις

Στράτος Τζώρτζογλου: «Υπάρχουν πολλές φορές που βλέπω τη Σοφία και σαν κόρη μου»

Χωρισμός για Gigi Hadid και Zayn Malik - Η μητέρα της ισχυρίζεται ότι την χτύπησε ο τραγουδιστής

Cristiano Ronaldo: Ανακοίνωσε ότι η σύντροφός του Georgina θα αποκτήσει δίδυμα

Ζεις καλά; Κάνε στον εαυτό σου αυτές τις 4 ερωτήσεις, λέει ο γκουρού γυμναστής της Adele

Η Ματούλα εξομολογείται: «Δεν έχω δει ποτέ τα εγγόνια μου, έχω να δω τον γιο μου 15 χρόνια»

ΑκροπόλΕυτυχία ΠαπαγιαννοπούλουΓιώτα ΝέγκαΕΡΤ1τραγουδίστρια