Lifestyle|30.10.2021 14:31

Ivana Trump: Σε ηλικία 49 ετών πέθανε ο τελευταίος σύζυγός της

Newsroom

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 49 ετών, άφησε ο τέταρτος και τελευταίος σύζυγος της Ιβάνα Τραμπ. Ο Ροσάνο Ρουμπικόντι ήταν Ιταλός ηθοποιός και μοντέλο. Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε στο Twitter από την παρουσιάστρια Σιμόνα Βεντούρα, το βράδυ της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου.

«Ροσάνο, ευχαριστώ για το ταξίδι που κάναμε μαζί, για τις καλές και τις κακές στιγμές, και επίσης, τα δάκρυα και τα γέλια, τόσα πολλά και όλα όσα κάναμε μαζί. Αντίο. RIP» ήταν το μήνυμά της. Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ρουμπικόντι πάλευε με το μελάνωμα τον τελευταίο χρόνο, μίας μορφής καρκίνου του δέρματος. 

T

Η Ιβάνα Τραμπ παντρεύτηκε τον Ροσάνο Ρουμπικόντι πριν από δεκατρία χρόνια, όταν εκείνη ήταν 59 ετών και εκείνος 36. Ο γάμος τους τότε, είχε κοστίσει περί τα τρία εκατομμύρια δολάρια με κουμπάρα την κόρη της, Ιβάνκα Τραμπ. Η τελετή είχε πραγματοποιηθεί στο θέρετρο Mar-a-Lago του πρώην συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ

Το διαζύγιο της Ιβάνας από τον 45ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο ολοκληρώθηκε το 1992, ήταν αντικείμενο ευρείας κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης στην δεκαετία του 1990. Μετά το διαζύγιο, ανέπτυξε δικές της γραμμές ειδών ένδυσης, κοσμημάτων μόδας και προϊόντων ομορφιάς. Η Ιβάνα, επίσης, έγραφε μια συμβουλευτική στήλη για την Globe με τίτλο «Ask Ivana» (από το 1995 έως το 2010) και έχει γράψει διάφορα βιβλία φαντασίας, αυτοβοήθειας και μια αυτοβιογραφία.

Όλες οι ειδήσεις

Στράτος Τζώρτζογλου: «Υπάρχουν πολλές φορές που βλέπω τη Σοφία και σαν κόρη μου»

Μαρία Κορινθίου: Θετική και εκείνη στον κορονοϊό - Η ανάρτηση στα social media

Γιώτα Νέγκα: «Πέρασα κρίση ηλικίας στα 40 μου» - Γιατί κράτησε το επίθετο του πρώην συζύγου της

Ζεις καλά; Κάνε στον εαυτό σου αυτές τις 4 ερωτήσεις, λέει ο γκουρού γυμναστής της Adele

Η Ματούλα εξομολογείται: «Δεν έχω δει ποτέ τα εγγόνια μου, έχω να δω τον γιο μου 15 χρόνια»

Ντόναλντ ΤραμπΙβάνα Τραμπθάνατος