Lifestyle|31.10.2021 11:04

Kim Kardashian: Μία νέα σειρά που θα παρουσιάζει τη «σοβαρή της πλευρά» ετοιμάζει η διάσημη τηλεπερσόνα

Newsroom

Aν νομίζετε ότι οι Καρντάσιαν - Τζένερ θα εξαφανιστούν από την μικρή οθόνη μετά την ολοκλήρωση της 20ης σεζόν του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», ξεχάστε το. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η οικογένεια αποκάλυψε ότι η επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή τους το Ε! θα τελειώσει το 2021 με τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς σε όλον τον κόσμο να νιώσουν απογοήτευση που θα χάσουν τις αγαπημένες τους τηλεπερσόνες.

Ωστόσο, η απογοήτευση δεν κράτησε πολύ, αφού η momager Κρις Καρντάσιαν - Τζένερ ανακοίνωσε μέσω Instagram: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και σας ανακοινώνουμε τη νέα μας πολυετή συνεργασία με το Hulu και το Star για κάτι που πρόκειται να έρθει το 2021».

H Κιμ αισθάνεται αδικημένη από τα κακεντρεχή σχόλια, που ακούει για την προσωπικότητά της και ετοιμάζεται να δείξει πως «Κιμ δεν σημαίνει μόνο ωραίες καμπύλες και λάμψη». Η γνωστή περσόνα πιστεύει πως είναι μια καλή ευκαιρία για εκείνη να παρουσιάσει τις σπουδές της στη Νομική, το επιχειρηματικό μυαλό της και να αποδείξει πως και μία όμορφη γυναίκα μπορεί να είναι καλή μάνα και καλή επιχειρηματίας.

HuluΚρις ΤζένερΝομικήKim KardashianΚιμ Καρντάσιαν