Lifestyle|31.10.2021 14:31

J2US αποχώρηση: Έφυγε η Σάσα Σταμάτη - Επανένωση «φωτιά» Τριαντάφυλλου και Τζέιμς Καφετζή

Newsroom

Το έκτο live του J2US είχε έναρξη αστείρευτης ενέργειας με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη να καλωσορίζει τους τηλεθεατές σε ανατολίτικο ύφος, αλλά και την επιστροφή της απαστράπτουσας και ακόμη πιο γλυκιάς Κατερίνας Στικούδη, μόλις δέκα μέρες από τη γέννηση του γιου της.

«Μου λείψατε πολύ, σας έβλεπα βέβαια από το σπίτι. Ο μπέμπης είναι πάρα πολύ καλός και έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη σκηνή του μουσικού σόου του Alpha. «Πήρα την άδεια του για αν είμαι εδώ. Τον ρώτησα εάν μπορώ να φεύγω μόνο τα Σάββατα για λίγες ώρες και μου απάντησε, μανούλα να πηγαίνεις» είπε.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν, με σκηνοθετική ατμόσφαιρα και ματιά που εναλλάσσονταν στο εντυπωσιακό πλατό, αποτυπώνοντας για κάθε ζευγάρι μία ιδιαίτερη ιστορία. Μεταξύ άλλων, ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου είπαν μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό το «Θέλω κοντά σου να μείνω» και καταχειροκροτήθηκαν από όλους. Η Μαρία Μπακοδήμου και η Δέσποινα Βανδή σχολίασαν ότι η Ελένη Δήμου γέμισε τη σκηνή με την παρουσία και το ταλέντο της κι αναπόφευκτα πήρε την προσοχή από το ταίρι της. Η βαθμολογία τους έφτασε τους 38 βαθμούς, παίρνοντας δύο δεκάρια.

Μάρα Μεϊμαρίδη και ο Stan ερμήνευσαν το τραγούδι «Να τη χαίρεσαι» της Δέσποινας Βανδή. Η συγγραφέας και ανθρωπολόγος εμφανίστηκε στο πλατό με μπικουτί στα μαλλιά και παρίστανε την προδομένη σύζυγο και νοικοκυρά. Ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε πως για μια γυναίκα με τρεις γάμους στο ιστορικό της, μάλλον ήταν κόντρα ο συγκεκριμένος ρόλος. Από την άλλη, η Μαρία Μπακοδήμου, φανερά ενοχλημένη, άσκησε κριτική στη Μάρα Μεϊμαρίδη σχετικά με την προσέγγισή της για τη θέση - στάση της γυναίκας καθώς και για κάποια δώρα που έλαβε η κριτική επιτροπή από την ίδια την προηγούμενη εβδομάδα. 

Η Νίνα Μαζάνη, με την καθηλωτική σε φωνή, εμφάνιση, μπρίο και σαρκασμό, έδωσε άλλη νότα με τις ερμηνείες αλλά και το χιούμορ της.

Αργότερα, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ξεσήκωσε τους τηλεθεατές, κοινό στο στούντιο αλλά και όλους στα παρασκήνια. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Τζέιμς Καφετζή τραγούδησε μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Στο αποκορύφωμα, ο παρουσιαστής κάλεσε στο πλατό τον μεγάλο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή Αντύπα, ο οποίος κυριολεκτικά έκανε ολόκληρο το στούντιο «να είναι ανεβασμένο και στα σύννεφα να πετάει» και σύσσωμο να τραγουδάει τις τεράστιες επιτυχίες του.

Λίγα λεπτά πριν την ανάθεση των νέων τραγουδιών ο Νίκος Κοκλώνης επιφύλασσε μία έκπληξη για τον Τζέημς Καφετζή, φωνάζοντάς τον να σβήσει τούρτα για τα γενέθλιά του στη σκηνή.

Το ζευγάρι που αποχώρησε από τον διαγωνισμό ήταν η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Αδαμαντίδης, οι οποίοι ερμήνευσαν το «Κόκκινο Φουστάνι» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Η δημοσιογράφος συμβούλευσε τις γυναίκες να μη χαλάνε τη ζαχαρένια τους και να τα «κάνουν όλα λίμπα» γιατί «κανένας γκόμενος δεν αξίζει». Ποικίλα ήταν τα σχόλια και τα περισσότερα όχι θετικά. Στη Δέσποινα δεν άρεσε ο τρόπος ερμηνείας της, αλλά η Σάσα επέμεινε πως εκείνη δεν ερμηνεύει αλλά εκτελεί.

Τα 10 τραγούδια της επόμενης εβδομάδας

    Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «J2US», ανανεώνει το ραντεβού του για το επόμενο Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, στις 20:00, και υπόσχεται ένα ακόμα ξέφρενο πάρτι. Η σταθερή αξία του «J2US», Νίκος Κοκλώνης, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής και φυσικά τα 10 ζευγάρια μας ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς. Άλλωστε, ο απρόβλεπτος Νίκος Κοκλώνης τους ανέθεσε για ακόμη μι

    James ΚαφετζήςΚατερίνα ΣτικούδηΑντύπαςAlphaαποχώρησηγενέθλιαΣάσα ΣταμάτηΤριαντάφυλλοςΝίκος Κοκλώνης