Lifestyle|02.11.2021 10:50

Kristy Swanson: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό η ηθοποιός - Δεν πίστευε ούτε στο εμβόλιο, ούτε στη μάσκα

Newsroom

Η 51χρονη ηθοποιός Κρίστι Σουάνσον (Kristy Swanson) δεν πίστευε ότι υπάρχει κορονοϊός, αλλά η ζωή ήρθε να της αποδείξει το αντίθετο. Η ηθοποιός είναι ένθερμη οπαδός του Τραμπ και αμφισβητεί τις απόψεις του Φάουτσι, και αρχικά δεν πίστευε καν ότι υπάρχει Covid, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε πως όλο και... κάτι υπάρχει! Δεν πίστευε στα εμβόλια κατά του κορονοϊού, ούτε στη χρήση μάσκας και ισχυριζόταν ότι όλα αυτά στο πλαίσιο της πανδημίας γίνονται για «να βγάλουν κάποιοι χρήματα».

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή κυρίως για τον ρόλο της στην ταινία του 1992 «Buffy the Vampire Slayer» μαζί με τον αδικοχαμένο ηθοποιό Λουκ Πέρι, κατέληξε στο νοσοκομείο εξαιτίας επιπλοκών από την Covid-19. Όπως έγραψε στα social media μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϊ, όπου παλεύει με την πνευμονία λόγω κορονοϊού.

 

Η Κρίστι Σουάνσον ανέφερε ότι είναι «σε καλή διάθεση και σε καλά χέρια» και ότι εκτός από θεραπεία με οξυγόνο, έχει λάβει το αντιφλεγμονώδες φάρμακο Baricitinib και αντιπηκτικά αίματος.  «Προσευχηθειτε για μένα» λέει τώρα, ενώ ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν είπε ότι είναι αρνητής του κορονοϊού.

εμβόλιο κορονοϊόςΚορονοϊόςηθοποιός