Lifestyle|03.11.2021 08:30

Kristen Stewart: Παντρεύεται τη σύντροφό της Dylan Meyer - «Ήθελα να μου κάνει πρόταση»

Newsroom

Φαίνεται πως η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) να κάνει το μεγάλο βήμα στη σχέση της με την επί δύο χρόνια σύντροφό της, Ντίλαν Μέγιερ (Dylan Meyer). Ένα χρόνο νωρίτερα η Στιούαρτ είχε δηλώσει πως νιώθει έτοιμη να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη της, αλλά δεδομένης της μέχρι τώρα «άτακτης» ζωής της, πολλοί δεν πίστευαν πως ο γάμος θα συμβεί σύντομα.

Η 31χρονη ηθοποιός δήλωσε στο SirusXM: «Παντρευόμαστε, θα συμβεί!». «Ήθελα να μου κάνουν πρόταση γάμου, οπότε νομίζω η σύντροφός μου το κατάλαβε και.. παντρευόμαστε!» «Όταν ξέρεις ότι ο άλλος είναι ο άνθρωπός σου, απλά το ξέρεις, καταλαβαίνεις τι εννοώ;» είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της η Κρίστεν. «Γενικά νομίζω πως δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτε, γιατί δε γνωρίζουμε τίποτε, αλλά νομίζω πως ένα πράγμα ξέρουμε σίγουρα: πότε είμαστε ερωτευμένοι» κατέληξε η ηθοποιός. Κρίστεν και Ντίλαν άρχισαν να κυκλοφορούν δημοσίως από το 2019. Η ηθοποιός έχει δηλώσει ότι σιχαίνεται τις ταμπέλες για την σεξουαλικότητά της. Η σύντροφος της ηθοποιού είναι επίσης ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός.  

 

«Spencer»: Η μεταμόρφωση της Kristen Stewart σε πριγκίπισσα Νταϊάνα 

Εννιά χρόνια αφού υποδύθηκε μια διαφορετική πριγκίπισσα Χιονάτη στην ταινία φαντασίας «Η χιονάτη και ο κυνηγός», η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart), το «διαφορετικό» κορίτσι του «Twilight» που έχει αποδείξει αρκετές φορές μέχρι σήμερα ότι μπορεί να ερμηνεύσει απαιτητικούς ρόλους, έγινε πραγματική πριγκίπισσα, η μοιραία Lady D, αλλιώς πριγκίπισσα Νταϊάνα, για χάρη του βιογραφικού δράματος «Spencer». 

Το «Spencer» δανείζεται τον τίτλο του από το πατρικό όνομα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και διαδραματίζεται σε μια αυστηρά ορισμένη χρονική στιγμή. Η ταινία επικεντρώνεται στην απόφαση της Νταϊάνα να χωρίσει από τον Κάρολο, το 1991, κατά τη διάρκεια ενός σαββατοκύριακου στο Sandringham, το οποίο ως γνωστόν είναι η εξοχική κατοικία της Ελισάβετ και το μέρος που η βασιλική οικογένεια συγκεντρώνεται τα Χριστούγεννα.

«Ο γάμος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου είχε από καιρό παγώσει» αναφέρει η περιγραφή της ταινίας. «Παρά τις φήμες για παράνομους δεσμούς και διαζύγιο, στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Βασίλισσας επικρατούσε ειρήνη. Η Νταϊάνα ξέρει το παιχνίδι. Αλλά φέτος, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά». Το ζευγάρι χώρισε το 1992 και το διαζύγιο βγήκε το 1996. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο έναν χρόνο μετά.

Κρίστεν Στιούαρτγάμοςπριγκίπισσα Νταϊάνα