Lifestyle|03.11.2021 09:19

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης: Θετική στον κορονοϊό και η κόρη τους

Newsroom

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show» παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός όπως έχει γίνει γνωστό έχει βρεθεί θετική στον κορονοϊό. Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε και ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί και σε νοσοκομείο.

Στην έναρξη της εκπομπής του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης (02/11), που όπως ενημέρωσαν τους τηλεθεατές είχε γυριστεί πολύ νωρίτερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μαρία Κορινθίου, για να τη ρωτήσει για την κατάσταση της υγείας τους.

Η ίδια δήλωσε ότι βρίσκεται στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της και τότε ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν έχει κολλήσει και η κόρη της Ισμήνη. «Και το παιδί. Είναι σταθερά ο Γιάννης, τον παρακολουθούμε και για το οξυγόνο και για τη θερμοκρασία του», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα περίοδο της ζωής της λέγοντας πως το φετινό καλοκαίρι αποτέλεσε για εκείνη μια κομβική περίοδο, καθώς αναθεώρησε πολλά, μετά την απόφασή της να κλείσει για λίγο στον εαυτό της… «Πατήθηκε ένα εσωτερικό κουμπί και άλλαξαν πολλά. Κάποια στιγμή υπάρχει σε όλους μας μια κομβική περίοδος στη ζωή μας, εκεί όπου ωριμάζεις πιο γρήγορα. Θεωρώ ότι για μένα η περίοδος αυτή ήταν το φετινό καλοκαίρι. Είχα κλειστεί πολύ στον εαυτό μου, με καλό τρόπο και μου άρεσε. Με έψαχνα πάρα πολύ και σε πολλά πράγματα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την κόρη της και αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. «Η Ισμήνη είναι 13 χρονών και σχεδόν με έχει φτάσει το ύψος. Φοράμε το ίδιο νούμερο παπούτσι. Βλέποντας την κόρη μου να μεγαλώνει, καταλαβαίνω πώς περνάει η ζωή, έχω κάνει αρκετή εσωτερική δουλειά με τον εαυτό μου, αλλά νομίζω πως αυτό είναι το νόημα της ζωής.

«Η Ισμήνη στο σχολείο της δεν θεωρεί ότι είναι το κάτι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά ή ότι είναι κόρη κάποιου μεγάλου. Αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς και την υποκριτική γιατί έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτό, το σέβεται πάρα πολύ το θέατρο και τους ανθρώπους μέσα στο θέατρο, δεν θεωρεί ότι αυτό είναι κάτι εξωπραγματικό από μια άλλη δουλειά. Θέλει να γίνει ηθοποιός, έτσι λέει, τώρα δεν ξέρω αν θα αλλάξει. Με βρίσκει σύμφωνη σε ό,τι λαχταρά η ψυχούλα της. Όταν ασχοληθείς με κάτι που αγαπάς και έχεις σθένος για αυτό, είναι μονόδρομος μετά η επιτυχία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη για τον οποίο είπε πως εκτός από ζευγάρι στη ζωή είναι πλέον και δύο καλοί συνεργάτες. «Είμαστε 14 χρόνια μαζί. Συνεχίζεται για τρίτη σεζόν το "Jordan", αυτό το έργο συγκαταλέγεται ως ο πιο σπουδαίος και δύσκολος μονόλογος στο θέατρο. Μπορώ να πω ότι ετοιμάζουμε κι άλλα πράγματα. Εγώ είμαι ανήσυχο πνεύμα και με τον Γιάννη τώρα έχουμε μαζί την εταιρεία παραγωγής, κάνουμε μαζί όλα αυτά που μας ευχαριστούν και κάνουμε πολύ συγκεκριμένα βήματα. Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα…»

Η φωτογραφία δίπλα σε τοιχογραφία της Παναγίας και οι αντιδράσεις στα social media

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια όταν είχε φωτογραφηθεί δίπλα σε τοιχογραφία της Παναγίας: «Είχα πάει για μια φωτογράφιση για τη σειρά ρούχων που έχω σε μια καφετέρια. Αυτή λοιπόν η καφετέρια, είχε μια πιο… μεξικάνικη διακόσμηση, σε μία γωνιά υπήρχε μια τοιχογραφία - ζωγραφιά της καθολικής Παναγίας. Ήταν μια ζωγραφιά, όχι επίσημη εικόνα διαβασμένη με σταυρούς κλπ. Πιαστήκανε από αυτή την εικόνα άρχισαν να μου λένε “ντροπή σου” και ότι πάλι βγήκα γυμνή και σαν δεν ντρέπομαι που φωτογραφίζομαι έτσι δίπλα στην Παναγία. Αυτό ήταν όλο, κατηγορήθηκα γιατί είχα πλούσιο ντεκολτέ και πόζαρα δίπλα στην Παναγία. Αυτή όμως είναι η εικόνα μου, αυτή είμαι. Προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για την πρωτότυπη φωτογράφιση με αγάλματα που εμπνεύστηκε από την αγάπη της για την ιστορία. Η Μαρία Κορινθίου ποζαρε σαν άλλη Καρυάτιδα.

ηθοποιόςΜαρία ΚορινθίουΚορονοϊόςΓιάννης Αϊβάζης