Lifestyle|05.11.2021 09:55

Ελένη Ράντου: «Ο Βασίλης παρομοίασε τη φωνή μου με πόρτα που τρίζει»

Newsroom

Σχεδόν προφητική αποδείχτηκε η παράσταση των Οδυσσέα Ιωάννου και Βασίλη Παπακωνσταντίνου, καθώς για περίπου δύο χρόνια ολόκληρη η ελληνική -και όχι μόνο - κοινωνία βυθίστηκε σε μια υποχρεωτική «κοινή ησυχία».

Η παράσταση που έκανε το Φεβρουάριο του 2020 ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα με συνεχόμενα sold out, διθυραμβικές κριτικές και συνάντησε ενθουσιώδη υποδοχή από τον κοινό, επέστρεψε δριμύτερη στον ίδιο χώρο, το θέατρο Διάνα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου, μετά την τεράστια επιτυχία του εμβληματικού «9:05» (270 παραστάσεις και 130.000 θεατές!) σε σκηνοθεσία του Παντελή Βούλγαρη, συναντιούνται ξανά επί σκηνής. Και αν στο «9:05» το θέμα ήταν η πραγματικότητα, στην «Κοινή Ησυχία» το θέμα είναι το όνειρο. Αυτή τη φορά, συνοδοιπόρος τους είναι η Ελένη Ράντου, η οποία υπογράφει την πρώτη της σκηνοθεσία στο θέατρο και οι ηθοποιοί Σοφία Πανάγου και Δημήτρης Καπετανάκος. 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου μίλησαν για τη συνεργασία τους στο θέατρο, αλλά και για το πώς είναι η σχέση τους μετά από τόσα χρόνια. «Για κάποιο λόγο κάνουμε ωραία παιδιά είτε κανονικά είτε καλλιτεχνικά. Άντε καλέ, ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια. Περνάς σε άλλη φάση, υπαρξιακής ανάγκης. Είναι πολύ πιο βαθύ από έναν έρωτα» δήλωσε η ηθοποιός, με τον τραγουδιστή να προσθέτει: «Χωρίς Ελένη ζωή δεν υπάρχει».

Οδυσσέας ΙωάννουΒασίλης Παπακωνσταντίνουθέατρο ΔιάναΕλένη Ράντου