Lifestyle|05.11.2021 16:58

Heidi Klum: Στο Ζάππειο για τα γυρίσματα του Next Top Model

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Χάιντι Κλουμ (Copyright: NDP)
Χάιντι Κλουμ (Copyright: NDP)
Χάιντι Κλουμ (Copyright: NDP)
Χάιντι Κλουμ (Copyright: NDP)

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum), για τις ανάγκες των γυρισμάτων της γερμανικής εκπομπής «Next Top Model», στην οποία είναι η κεντρική παρουσιάστρια και κριτής. Η ίδια, γυρίζοντας το επεισόδιο στην τοποθεσία του Ζαππείου, επέλεξε ένα φαρδύ, ψηλόμεσο παντελόνι και ένα πουκάμισο με μεγάλες τσέπες, όλα στην ίδια peach απόχρωση. Τη μονοχρωμία «έσπασε» με τα μεγάλα γυαλιά ηλίου της, τις κίτρινες γόβες της και τα μακριά ξανθά μαλλιά της.

Πριν από μία ημέρα, η Χάιντι Κλουμ έκανε μία δημοσίευση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ποζάροντας με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ (Tom Kaulitz), όπου έπαιρναν το δείπνο τους, ενώ βρίσκονταν στο αεροπλάνο για Ελλάδα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διάσημο μοντέλο έχει αναπτύξει ιδιαίτερο δεσμό με τη χώρα μας, καθώς η κόρη της βρίσκεται σε σχέση με τον γιο του φωτογράφου Σπύρου Πώρου, εδώ και δύο χρόνια. Η Leni Klum ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της στον χώρο της μόδας. Ο βιολογικός πατέρας της είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας Flavio Briatore. Οι γονείς της, όμως, χώρισαν όταν η Heidi ήταν έγκυος και μόλις γεννήθηκε την υιοθέτησε ο Βρετανός μουσικός Seal. Από την άλλη, ο Άρης Ραξέφσκι είναι ελληνικής καταγωγής και η μητέρα του είναι Ρωσίδα πριγκίπισσα. Ο Σπύρος Πώρος έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, τα οποία -σύμφωνα με τον ίδιο- βρίσκονται στη Νέα Ζηλανδία, στην Ισπανία και την Αμερική.

Ζαλίζουν τα μηδενικά

Το 1992, η Χάιντι Κλουµ ξεκίνησε την καριέρα της ως µοντέλο σε ηλικία 18 ετών. Μια φίλη που είχε τότε, την έπεισε να λάβει µέρος σε διαγωνισµό οµορφιάς στην πατρίδα της, τη Γερµανία. Τα µαλλιά της ήταν τότε πιο σκούρα και µε µπούκλες, ενώ το ντροπαλό κορίτσι κοιτούσε αµήχανα την τηλεοπτική κάµερα. Η Χάιντι αναδείχθηκε νικήτρια στον διαγωνισµό και από τότε όλα πήραν τον δρόµο τους. Από µικρή, όµως, ήξερε πως το µόντελινγκ είναι ένα επάγγελµα µε ηµεροµηνία λήξης.

 

Έχει µεγάλη φοβία µε τα αεροπλάνα, το αγαπηµένο της χρώµα είναι το πράσινο και δεν κρύβει την αδυναµία που έχει στον πατέρα της. Από το 2002 µέχρι και το 2010 συνεργάστηκε µε τη «Victorias Secret» ως ένας από τους «αγγέλους» του οίκου, ενώ παράλληλα µε το µόντελινγκ προχωρεί και τα επαγγελµατικά σχέδιά της. Πολλά είδη ένδυσης και καλλυντικών φέρουν την υπογραφή της και τα τελευταία χρόνια συµβουλεύει νεαρά επίδοξα µοντέλα µέσω των ριάλιτι «Project Runway» και «GNTM». Οπως είναι φυσικό, η Κλουµ απέκτησε εκτός από φήµη και πολλά µηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασµούς της, ενώ τα τελευταία χρόνια θεωρείται περισσότερο επιχειρηµατίας παρά µοντέλο.

Ο γάμος σαν παραμύθι

Έξι μήνες μετά την επισημοποίηση της σχέσης της, η Χάιντι Κλουμ και ο κιθαρίστα της μπάντας Tokio Hotel, Τομ Κάουλιτζ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πάνω στο θρυλικό γιοτ του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O». Η νύφη ήταν απλή, σχεδόν άβαφη, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο πρωτότυπο και δραματικό, ολοκέντητο νυφικό. Από την άλλη, ο 29χρονος μουσικός φόρεσε ένα λευκό κουστούμι που το συνδύασε με ένα γαλάζιο πουκάμισο. 

 

Αμέσως μετά την τελετή, το ευτυχισμένο ζευγάρι έβγαλε τα παπούτσια του και περπάτησε ξυπόλητο στο κατάστρωμα του γιοτ που είχε διακοσμηθεί μοναδικά με λευκά και ροζ λουλούδια για το ιδιαίτερο αυτό γεγονός. Όπως ήταν αναμενόμενο, τη Χάιντι Κλουμ συνόδευσαν τα τέσσερα παιδιά της. Στο μυστήριο βρέθηκαν λιγοστοί καλεσμένοι, οι οποίοι απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά σε ένα πραγματικά παραμυθένιο σκηνικό. Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι γονείς του ζευγαριού, αλλά και ο πρώην σύζυγος της Χάιντι Κλουμ, Σιλ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε! news», οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού έφτασαν με ένα μικρότερο πλοίο προτού επιβιβαστούν στη θαλαμηγό «Christina O». Η Χάιντι Κλουμ έλαμπε ολόκληρη μέσα σε ένα λευκό φόρεμα, ενώ ο Τομ Κάουλιτζ συνδύασε λευκό παντελόνι με ένα σκούρο πράσινο μπλέιζερ σακάκι και ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι γυναίκες φορούσαν μπικίνι και οι άντρες παράμειναν χωρίς πουκάμισα. Όλοι πέρασαν την ημέρα κολυμπώντας στον ωκεανό, χρησιμοποιώντας το τζακούζι που βρισκόταν στο κατάστρωμα του γιοτ και διασκέδασαν με φαγητό και κοκτέιλ. 

Το 46χρονο μοντέλο και ο γοητευτικός μουσικός ήταν αρκετά χαλαροί πριν τον γάμο τους. Είχαν συγκεντρωμένους όλους τους φίλους τους, αλλά ποτέ ο ένας δεν ήταν μακριά από τον άλλον. Κάθε φορά που βρίσκονταν μαζί, αγκαλιάζονταν και αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά.

ΖάππειοΧάιντι ΚλουμGNTMγυρίσματαΓερμανίαNext Top Model