Lifestyle|08.11.2021 08:45

Dancing with the stars: Η αποχώρηση και ο χορός της Βασιλικής Μιλλούση που τρέλανε τον Jason Roditis

Newsroom

Το βράδυ της Κυριακής (07/11) το «Dancing with the Stars» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Star. Τα 14 ζευγάρια που διαγωνίζονται στο σόου χορού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ και χάρισαν μοναδικές στιγμές σε τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στους τέσσερις κριτές Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλά. Ωστόσο η βραδιά είχε και μία αποχώρηση!

Ένα από ζευγάρια που ανέβηκαν στη σκηνή του χορευτικό σόου ήταν η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της Μαξίμ, οι οποίοι χόρεψαν Pasodoble. Ο χορός του ζευγαριού ξετρέλανε την κριτική επιτροπή με τον Jason Roditis να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. «Παιδιά ήσασταν καταπληκτικοί», τους είπε ο κριτής ουρλιάζοντας. «Λυπάμαι τα άλλα ζευγάρια. Ανέβασες πολύ τον πήχη. Θα μπορούσαμε να είχατε γεμίσει με μερικές ακόμη κινήσεις, τη χορογραφία, αυτό όμως είναι μια λεπτομέρεια σε όλο αυτό που παρουσιάσατε», ήταν το σχόλιο του Στέφανου Δημουλά για τη χορογραφία που εκτέλεσε η Βασιλική Μιλλούση με τον Μαξίμ.

Dancing with the stars - Η αποχώρηση και τα φαβορί για τον τελικό

Στο κλείσιμο της λαμπερής βραδιάς ένα ζευγάρι έπρεπε να αποχωρήσει από το «Dancing with the stars». Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε με τυχαία σειρά να ανακοινώνει τα ζευγάρια που θα χορέψουν κανονικά και την επόμενη εβδομάδα. Στο τέλος σκηνή έμειναν στη σκηνή η Ρεγγίνα Μακέδου και ο παρτενέρ της και ο Σταύρος Βαρθαλίτης με τη ντάμα του. Τελικά αυτοί που δεν τα κατάφεραν και είδαν την πόρτα της εξόδου από το Dancing είναι η Ρεγγίνα Μακέδου και ο παρτενέρ της, Γεράσιμος. 

DWTS - Μαρίνα Λαμπροπούλου: Οι 4 παίκτες που βλέπει στον τελικό και η αποχώρηση

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ανέφερε ότι «βλέπει» στον τελικό την Χριστίνα Βραχάλη μαζί με την Τζώρτζια Γεωργίου και τη Βασιλική Μιλλούση. Κολακευτικά σχόλια έκανε και για τον πρώην παίκτη του GNTM, Έντουαρντ. 

αποχώρησηStar TVDancing With The StarsΒασιλική ΜιλλούσηΒίκυ Καγιά