Lifestyle|08.11.2021 15:12

Τελευταία Ώρα - Επόμενα επεισόδια: Η Ισμήνη απειλεί τον Ανδρέα και μια συνάντηση που θα αλλάξει πολλά

Newsroom

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στην «Τελευταία Ώρα» του OPEN, με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με απρόσμενες καταστάσεις. Ο ντετέκτιβ δίνει τις φωτογραφίες του Ανδρέα και της Μαρίνας στην Ισμήνη, ενώ έχει πάρει εντολές να αποπροσανατολίσει τη Λουκία. Η Έλλη συναντιέται ξανά με τον Μάρκο, ο οποίος μετά από τη συζήτησή τους, θεωρεί πως η Έλλη δεν έχει σχέση με το δυστύχημα. Η Ζωή καταφέρνει και βρίσκει το παιδί του νεκροταφείου, ενώ ο Μάρκος είναι πια καταρρακωμένος και οδηγείται σε ένα μεγάλο ξέσπασμα.

Τελευταία Ώρα - Επόμενα επεισόδια

Ο Ντετέκτιβ δίνει τις φωτογραφίες του Ανδρέα και της Μαρίνας στην Ισμήνη

Δευτέρα 08/11 στις17:50

Ο Αλέξης ξεσπάει στον θάλαμο για την αδικία που δέχεται με τις ποινές που πήρε και ζητάει τη βοήθεια της μητέρας του αγνοώντας τις πραγματικές της προθέσεις. Ο Κωσταντίνος ξυπνάει αγκαλιά με τη Νάντια ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Ο Ντετέκτιβ δίνει τις φωτογραφίες του Ανδρέα και της Μαρίνας στην Ισμήνη και παίρνει εντολή να αποπροσανατολίζει τη Λουκία από την αλήθεια. Η Ισμήνη απειλεί τον Ανδρέα και προσπαθεί ενεργά να βάλει ένα στοπ στην υπόθεση της απιστίας του. Η Ζωή αποφασίζει να πάει στην ομάδα διαχείρισης πένθους, ενώ ο Μάρκος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να μάθει πληροφορίες από τις διακοπές των φοιτητών. Η Έλλη ψάχνει απεγνωσμένα το βιβλίο της, και τελικά το βρίσκει από μια απροσδόκητη πηγή…

Η Μαρίνα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Ισμήνης

Τρίτη 09/11 στις 17:50

Η Λουκία κι ο Ανδρέας προσπαθούν να κρύψουν την έντασή τους στο δείπνο με την Άσπα ενώ εκείνη δέχεται ένα επείγον τηλεφώνημα από τη Σίλια. Η Έλλη μετά από πίεση αποκαλύπτει στην Κική το ενδιαφέρον της για τον Άγγελο και πείθεται να τον ψάξει. Ο Αλέξης αποκοιμιέται στην παραλία με την Κάτια αγνοώντας τις κλήσεις του Νώντα από το στρατόπεδο. Η Λουκία μαθαίνει ότι ο ντετέκτιβ δεν έχει αποδείξεις αλλά δεν καθησυχάζεται ενώ η Μαρίνα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Ισμήνης. Τέλος, ο Μάρκος πηγαίνει στη σχολή όπου βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Όταν συναντάει την Έλλη, ανακαλύπτουν κι οι δυο κάτι που τους εκπλήσσει.

Η Έλλη έχει έναν ακόμη εφιάλτη με πρωταγωνίστρια την νεκρή Κατερίνα

Τετάρτη 10/11 στις 17:50

Η Ζωή πηγαίνει στο γκρουπ με την Αναστασία και το μετανιώνει. Νιώθει ότι δε θα μπορέσει να ξαναπάει. Η Λουκία βρίσκει στο μαγαζί την Μαρίνα και της λέει για το ταξίδι και τον Αντρέα. Η Σίλια ζητάει τον λόγο από τους δύο μπράβους που της ακυρώσανε τα εισιτήρια για την Κύπρο. Η Κάτια λέει στην Έλλη να μείνει μακριά από τον Άγγελο για να μη μαθευτούν οι διακοπές τους. Ο Μάρκος παίρνει συνέντευξη από φοιτητές. Συναντάει τυχαία την Έλλη και της λέει για τους στοίχους που είχε γράψει εκείνη. Ο Δαμιανός παίρνει τα ινία μέχρι να επιστρέψει ο Αντρέας από το ταξίδι του με την Λουκία. Η Κική βγαίνει ραντεβού με τον Γιώργο στο λούναπαρκ. Η Έλλη έχει έναν ακόμη εφιάλτη με πρωταγωνίστρια την νεκρή Κατερίνα.

Η Ισμήνη προτρέπει τη Λουκία να ρωτήσει στα ίσια τον Ανδρέα αν την απατά

Πέμπτη 11/11 στις 17:50

Ο Μάρκος μετά τη συζήτησή του με την Έλλη θεωρεί πως δεν έχει σχέση με το δυστύχημα. Η Έλλη προσπαθεί να τον γνωρίσει καλύτερα, αλλά δεν της είναι εύκολο. Ο Δαμιανός προσεγγίζει τη Μάντυ και της υπόσχεται να μάθει αν ο Ανδρέας γνωρίζει κάτι για την απόλυσή της, αλλά ζητάει κάτι ιδιαίτερο ως αντάλλαγμα… Η Κάτια κανονίζει να πάει με τη Σοφία να δουν το σπίτι. Ο Αλέξης επηρεασμένος από τα λόγια του Νώντα τσακώνεται μαζί της. Ο Νικόλας ζητά μια χάρη από τον Ανδρέα σχετικά με την Λουκία. Η Ισμήνη προτρέπει τη Λουκία να ρωτήσει στα ίσια τον Ανδρέα αν την απατά, όμως η ίδια δεν νιώθει σίγουρη για αυτή την κίνηση. Η Κάτια παίρνει θάρρος και εκμυστηρεύεται κάτι προσωπικό στον Κωνσταντίνο.

Η Ζωή προσπαθεί να μάθει για το παιδί του νεκροταφείου μέχρι που το βρίσκει

Παρασκευή 12/11 στις 17:50

Ο Μάρκος κρατάει την Έλλη σε απόσταση και καταρρακωμένος οδηγείται σε ένα μεγάλο ξέσπασμα ενώ η Έλλη ανακαλύπτει κάτι για τον Άγγελο που την απογοητεύει. Η Λουκία ακόμα καχύποπτη έρχεται σε ρήξη με τον Ανδρέα πριν από το ταξίδι τους όσο ο Δαμιανός δολοπλοκεί με τη Μάντυ εναντίον του, ενώ η Μαρίνα προχωράει σε μια ριψοκίνδυνη κίνηση. Η Κάτια μεθάει και απεγνωσμένη από τη στάση του Κωνσταντίνου χάνει τον αυτοέλεγχό της ενώ εκείνος συνεχίζει να είναι σε κακό κλίμα με τη Νάντια. Η Ζωή προσπαθεί να μάθει για το παιδί του νεκροταφείου μέχρι που το βρίσκει. Η Σοφία συναντάει την Κάτια για να δουν το σπίτι που τους έκλεισε αλλά στην πραγματικότητα της επιφυλάσσει μια μεγαλύτερη έκπληξη.

Τελευταία ΏραΟρέστης ΤζιόβαςOPENOpen TVεπεισόδια