Lifestyle|09.11.2021 12:55

Heidi Klum: Επισκίασε τα μοντέλα στα γυρίσματα του GNTM στη Μύκονο - Δοκιμασία στον φάρο

Newsroom

Ζωντανή σύνδεση με την Μύκονο, όπου βρίσκεται η παραγωγή του γεμανικού Next Top Model με την παρουσιάστρια και παραγωγό, Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) έκανε η εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η Μέττυ Μαγγίρα συνομίλησε με τον Σπύρο Νάζο, την ψυχή του Mykonos Live TV, ο οποίος έδωσε όλο το ρεπορτάζ για τα μοντέλα που έχουν κατακλύσει το νησί των Ανέμων.

Η απόβαση της Χάιντι Κλουμ στη Μύκονο για το γερμανικό Next Top Model

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής του Open, τα γυρίσματα θα κρατήσουν 10 ημέρες και η παραγωγή έχει 150 άτομα που εργάζονται πυρετωδώς σε... γερμανικούς ρυθμούς, από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ. Το γερμανικό GNTM θα γυριστεί στις πιο ατμοσφαιρικές τοποθεσίες της Μυκόνου, ενώ εκεί για καθοδηγήσει τα μοντέλα βρίσκεται η Χάιντι Κλουμ, η οποία έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Τα μοντέλα έκαναν γυρίσματα στον φάρο στον Αρμενιστή της Μυκόνου και η Κλουμ ήταν εκεί με μια μπλε ολόσωμη φόρμα, με την οποία έκανε και ανάρτηση στο Instagram. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σπύρος Νάζος, η Γερμανίδα παρουσιάστρια «βαζει τα γυαλιά» στα μοντέλα του ριάλιτι, που μετράει 17 χρόνια στη γερμανική τηλεόραση. 

Το πρώην σουπερμόντελ βρίσκεται στη Μύκονο με τον σύζυγό της. Η Κλουμ και ο 29χρονος μουσικός Τομ Κάουλιτζ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2019 πάνω στο θρυλικό γιοτ του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O» και από τότε είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Έχουν ξανακάνει διακοπές στη Μύκονο, ενώ κάνουν και αναρτήσεις στο Instagram με τις ομορφιές του νησιού.

Το Germany’s Next Top Model προβάλλεται στο κανάλι ProSieben και το παρακολουθούν τρία εκατομμύρια τηλεθεατές, γεγονός που θα αποτελέσει τεράστια διαφήμιση για την Μύκονο, αλλά και για όλη τη χώρα μας. Κριτής στο γερμανικό GNTM είναι και η ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ. 

 

 

ΓερμανίαΧάιντι ΚλουμμοντέλαGNTMΜύκονοςγυρίσματα