Lifestyle|10.11.2021 09:19

GNTM 4: Η Ελένη Φουρέιρα έκανε τα μοντέλα να παραπατάνε - Έκλαψε το Twitter στην αποχώρηση

Newsroom

Το «GNTM 4» επέστρεψε για ακόμη ένα βράδυ (09/11) στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του Star, με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα σε μία εντυπωσιακή guest εμφάνιση. Η ερμηνεύτρια του «Fuego» έβαλε «φωτιά» στο ριάλιτι μοντέλων με την εντυπωσιακή παρουσία της, λίγο πριν την αποχώρηση ενός ακόμη μοντέλου από το ριάλιτι.

Η Φουρέιρα κλήθηκε να τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ενώ οι παίκτες θα έπρεπε να περπατήσουν στην πασαρέλα και να ποζάρουν δίπλα της στους ρυθμούς των μεγάλων επιτυχιών της. Τα επίδοξα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 του σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου υπό τους ήχους των τραγουδιών της Φουρέιρα, το αποκαλυπτικό φόρεμα της οποίας δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί έντονα από τους χρήστες του Twitter.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε τα μοντέλα του GNTM να παραπατάνε

Tα μοντέλα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγο με τη λαμπερή Ελένη Φουρέιρα πριν την πασαρέλα, η οποία και τους έδωσε οδηγίες προς... ναυτιλομένους για το σόου που θα ακολουθούσε. Κάποια... παραπατήματα στην πασαρέλα σχολιάστηκαν με χιούμορ, ενώ το ξέσπασμα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου έφερε αναστάτωση στην κριτική επιτροπή.  

Ξέσπασε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - Το κλάμα της αποχώρησης

Η φωτογραφία της Όλγας δίχασε την κριτική επιτροπή του σόου και έφερε έντονη διαφωνία ανάμεσα στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Φανερά εκνευρισμένη η Ισμήνη εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή της για τη φωτογραφία της παίκτριας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν γίνεται αυτό το πράγμα πια! Όποιος φέρνει μια άλλη άποψη, να μην τον ακούσουμε ποτέ. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα πια. Εγώ δεν μπορώ να πω την άποψή μου;».

 

Ωστόσο, τα 13 μοντέλα περίμενε μια ακόμη αποχώρηση, με τον Ναπολέοντα και τον Γιάννη να βρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις με τις πιο «αδύναμες» προσπάθειες, ενώ ο πρώτος δεν δίστασε να παραχωρήσει τη θέση του στον συμπαίκτη του σε περίπτωση που αποχωρούσε εκείνος. Τελικά, η αποχώρηση του Γιάννη έφερε κλάματα και ένταση στους διαγωνιζόμενους και στους κριτές. Ο Γιάννης Μπούτος, ο Τζόνυ που λένε οι συμπαίκτες του, αποχαιρέτησε το GNTM: «Νιώθω περήφανος. Πίστεψα σε μένα και έκανα κάτι που γούσταρα. ήταν η ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου μπορείς να κάνεις τα πάντα» 

Ποιος είναι ο Γιάννης Μπούτος που αποχώρησε από το GNTM 4

Ο Γιάννης είναι 21 ετών, σπουδάζει Θεολογία και θα ήθελε πολύ να γίνει επαγγελματίας μοντέλο. Μπορεί να είναι κοινωνικός, ψυχή της παρέας και με αστείρευτο χιούμορ, όμως απολαμβάνει και τη μοναχικότητα, γιατί τον φέρνει σε καλύτερη επαφή με τον εαυτό του. Ο χώρος της μόδας είναι νέος για τον Γιάννη, οπότε βλέπει το GNTM 4 ως ένα ριψοκίνδυνο βήμα προς μια νέα κατεύθυνση. Σύμφωνα με τον ίδιο, «Αν δεν ρισκάρεις, δεν θα μάθεις ποτέ». Αφορμή για να αγαπήσει τον κόσμο της φωτογραφίας αποτέλεσε ο παππούς του, ο Γιώργος. Η απώλεια του ήταν κάτι που τον στιγμάτισε βαθιά. Δηλώνει ανοιχτό βιβλίο, χαρούμενος, αυθόρμητος αλλά και λίγο αφελής. Έρχεται στο GNTM 4 για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και -γιατί όχι;- μέχρι τον τελικό. Μotto: «Why not?».

Το Twitter αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα 

Εντωμεταξύ το Twitter έκανε το δικό του «πάρτι» με την εμφάνιση της Φουρέιρα.

αποχώρησηΕλένη ΦουρέιραGNTM 4Ισμήνη ΠαπαβλασοπούλουGNTM