Lifestyle|10.11.2021 10:00

Αποκάλυψη από τη Lady Gaga: Φορούσα αλεξίσφαιρο φόρεμα στην ορκωμοσία Μπάιντεν - Ποιοι το διαψεύδουν

Newsroom

Μεγάλη αποκάλυψη για την βραδιά της ορκωμοσίας του αμερικανού Προέδρου έκανε η 35χρονη ποπ σταρ Lady Gaga. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη νύχτα εκείνη και άφησε τους πάντες άφωνους. «Τραγούδησα, με αλεξίσφαιρο φόρεμα Schiaparelli στην ορκωμοσία του Joe Biden και δεν το γνώριζε κανείς», αποκάλυψε μόλις η Lady Gaga, η οποία είχε ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο, «The Star Spangled Banner» στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ πριν o Μπάιντεν ορκιστεί τον Ιανουάριο ως ο 46ος Πρόεδρος της χώρας.

Lady Gaga: Το αλεξίσφαιρο φόρεμα και η διάψευση

«Τραγούδησα με αλεξίσφαιρο φόρεμα Schiaparelli. Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό για μένα, αλλά αν δεν ήμουν αυτή που είμαι σήμερα, θα ήμουν μάχιμη δημοσιογράφος. Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου», εξήγησε η ίδια. «Όπως πολλοί άνθρωποι στην Αμερική, ένιωσα έναν βαθύ φόβο όταν ο Τραμπ ήταν πρόεδρος και η αλλαγή των προέδρων αυτών είναι κάτι για το οποίο θα μπορώ να πω τα πάντα στα παιδιά μου».

Φορώντας τη δημιουργία του creative director του οίκου, Daniel Roseberry, η σταρ του «House of Gucci» έκλεψε τις εντυπώσεις την ημέρα της ορκωμοσίας, όχι μόνο για το φόρεμα, αλλά και για την εντυπωσιακή καρφίτσα με το περιστέρι. Η δημιουργία ήταν ένα nay jacket με μια κατακκόκινη μακριά φούστα που το συνδύασε με μία χρυσή καρφίτσα-περιστέρι που φόρεσε ως σύμβολο ειρήνης.

«Όταν είδα αυτή την καρφίτσα είπα ότι αυτό είναι το φόρεμα που θα φορέσω» είπε η Gaga, ενώ μια πιο μικρή version της πωλείται για 2.000 δολάρια προκειμένου να στηρίξει τους σκοπούς του οργανισμού «Born This Way». 

Το φόρεμα δεν ήταν αλεξίσφαιρο, λέει ο οίκος μόδας

Και ενώ όλοι έμειναν άναυδοι με τα όσα είπε η Gaga, άναυδος έμεινε και ο ... οίκος μόδας, ο οποίος σύμφωνα με την Daily Mail μέσω εκπροσώπου του είπε ότι το εντυπωσιακό φόρεμα της τραγουδίστριας δεν είναι αλεξίσφαιρο. Ο οίκος διαφώνησε με τη ... διατύπωση της Gaga, η οποία μπορεί να εννοούσε ότι φόρεσε κάποιο γιλέκο από μέσα - αλλά η τουαλέτα αυτή δεν έχει τέτοιες ... ιδιότητες. «Το φόρεμα δεν είναι αλεξίσφαιρο, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι φόρεσε από μέσα» είπε ο εκπρόσωπος του Schiaparelli.

 

Ορκωμοσία Τζο Μπάιντεν: Η Lady Gaga ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ

«Είναι τιμή μου να ερμηνεύσω τον εθνικό ύμνο στον αμερικανικό λαό. Θα τραγουδήσω κατά τη διάρκεια της τελετής, μιας μετάβασης, μιας στιγμής αλλαγής -μεταξύ του 45ου και 46ου προέδρου. Για μένα αυτό έχει μεγάλη σημασία» είχε γράψει η Lady Gaga στα social media. Iδιαίτερη εντύπωση στα media είχε κάνει η τεράστια φούστα της, με πολλούς να σχολιάζουν ότι το... εύρος της είναι τέλειο για να τηρούνται οι αποστάσεις λόγω της πανδημίας.

ορκωμοσίαΤζο Μπάιντεναλεξίσφαιρα γιλέκαLady Gaga