Lifestyle|28.01.2019 09:21

Τα ζώδια της Δευτέρας (28/1)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε «ταξιδεύει» σε συναισθήµατα, σκέψεις και ό,τι κρατάς µέσα σου αφήνοντας γλυκόπικρα συναισθήµατα. Το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα ξεκουραστείς. Ταυτόχρονα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει επαγγελµατικές υποχρεώσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει να δώσεις µεγάλη προσοχή στους γύρω σου. Το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε προτρέπει να προσφέρεις εθελοντικά υπηρεσίες. Το εξάγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει µια καλή ηµέρα να συζητήσεις λεπτοµέρειες ενός ταξιδιού για εκπαιδευτικό ζήτηµα.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει µια καλή ηµέρα για να τακτοποιήσεις δουλειές που εκκρεµούν. Το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε προτρέπει να δεις ένα επαγγελµατικό ζήτηµα πιο χαλαρά. Το εξάγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει στο µυαλό σου όλα τα πρέπει που έχεις να κάνεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό βοηθάει ιδιαίτερα τα αισθηµατικά σου. Το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι µια καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε καλλιτεχνικές δραστηριότητες! Το τετράγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου είναι πολύ υποστηρικτικό.

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό σού δηµιουργεί τη διάθεση να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα τα «εν οίκω». Το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως µπορείς να προσεγγίσεις ό,τι σε απασχολεί µε φαντασία. Το εξάγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει τα εύσηµα σε ένα εργασιακό ζήτηµα.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει πως σε απασχολούν περισσότερο τα ζητήµατα ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος. Το τρίγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σηµαίνει πως βοηθάς τους ανθρώπους γύρω σου. Το εξάγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δείχνει πως µια γνωριµία αισθηµατικού χαρακτήρα εξελίσσεται προς όφελός σου.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Σκορπιό προτρέπει να ασχοληθείς µε ό,τι σχετίζεται µε τα οικονοµικά. Το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως αν σκεφτείς καλά θα βρεις λύσεις. Ταυτόχρονα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ένα οικογενειακό πρόσωπο σου προσφέρει βοήθεια σε όλα τα επίπεδα.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σου χαρίζει διάθεση να ασχοληθείς πρώτα µε εσένα. Το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως σε ενθουσιάζει µια αισθηµατική γνωριµία. Ταυτόχρονα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω φέρνει στα αυτιά σου τη φωνή της λογικής µέσω από το στενό σου περιβάλλον.

Τοξότης

Μη φορτώσεις την ηµέρα µε υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει πως χρειάζεσαι ξεκούραση. Το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς προτρέπει να περάσεις χρόνο σπίτι καθώς εκεί βρίσκεις την ησυχία που θες. Το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω φέρνει οικονοµικό ζήτηµα στο προσκήνιο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει πως οι επαφές µε φίλους είναι στα σηµερινά σχέδια. Το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς προτρέπει να αφιερώσεις χρόνο σε µια οµάδα και να βοηθήσεις στις εργασίες. Ταυτόχρονα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο στο ζώδιό σου αναδεικνύει τις οργανωτικές σου ικανότητες.

Υδροχόος

Το µυαλό σου βρίσκεται σε καριέρα και επαγγελµατική αναγνώριση καθώς θες να αποδείξεις τι αξίζεις! Η Σελήνη στον Σκορπιό και το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε παρασύρουν να αφήσεις λίγο τα επαγγελµατικά για µια βόλτα, όµως το εξάγωνό της µε τον χρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως δύσκολα αυτό γίνεται.

Ιχθύες

Απολαµβάνεις την παρέα οργανώνοντας και µια εκδροµή! Η Σελήνη στον Σκορπιό χαρίζει καλή διάθεση και όρεξη για βόλτα! Το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δείχνει πως θα χαλαρώσεις. Το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω φέρνει φιλική συζήτηση αποκοµίζοντας πολλά.

ωροσκόπιοζώδια