Lifestyle|10.11.2021 17:49

Bella Hadid για κατάθλιψη: «Κλαίω σχεδόν κάθε μέρα και νύχτα εδώ και χρόνια»

Newsroom

Η Μπέλα Χαντίντ (Bella Hadid), με μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μίλησε ανοιχτά για τον αγώνα που δίνει, παλεύοντας με κατάθλιψη και άγχος. Η ίδια μοιράστηκε ένα κλιπάκι από το βίντεο της 21χρονης κόρης του Γουίλ Σμιθ, αλλά και μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας όπου κλαίει, καλώντας οποιονδήποτε παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας, να θυμάται πως «δεν είσαι μόνος».

«Τα social media δεν είναι αληθινά. Προς όσους αγωνίζεστε, να θυμάστε αυτό. Κάποιες φορές ό,τι χρειάζεσαι να ακούσεις, είναι πως δεν είσαι μόνος» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης το 25χρονο μοντέλο. «Είχα αρκετές νευρικές κρίσεις και μπερνάουτ για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος σου για να καταλάβεις τα τραύματά σου, τις ευαισθησίες, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο σου και τη διαχείρισή του» πρόσθεσε.

«Υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ»

Μάλιστα, η νεαρή καλλονή υπογράμμισε ότι η ψυχική υγεία και η χημική ανισορροπία δεν είναι «γραμμική», συγκρίνοντάς τα με ένα τρενάκι λούνα παρκ και την πορεία που ακολουθεί με τα σκαμπανεβάσματα. «Υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το τρενάκι του λούνα παρκ πάντα σταματάει τελείως κάποια στιγμή… Υπάρχει πάντα το περιθώριο να ξαναρχίσει, όμως για μένα είναι ωραίο να ξέρω πως έστω για λίγες μέρες, εβδομάδες ή μήνες, θα βελτιωθεί, σε κάποιο βαθμό, έστω και για λίγο». 

 

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο, η Μπέλα Χαντίντ έκανε ένα σύντομο διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία. «Είμαι εδώ μόνο για να είμαι ένας αγγελιοφόρος ειρήνης και αγάπης για να βοηθήσω τους ανθρώπους που υποφέρουν και ελπίζω τον κόσμο, με τον καιρό. Αφιερώστε χρόνο για να λάβετε βοήθεια για την ψυχική σας υγεία. Αξίζει τον κόπο για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας».

κατάθλιψηΜπέλα Χαντίντάγχοςinstagram