Lifestyle|12.11.2021 12:00

Adele: «Είμαι ακόμα εδώ» λέει σε συνέντευξη στην Oprah - Πλάνα από τη μεγαλειώδη συναυλία στο Λος Άντζελες

Newsroom

Βούτυρο στο ψωμί της Όπρα Γουίνφρι... η πορεία της Αντέλ (Adele) από την απόλυτη αφάνεια στη διασημότητα και τα πλούτη. Η ποπ  σταρ έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στη μεγιστάνα των media, μήνες μετά την πολύκροτη εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Η Αντέλ μιλά στην Όπρα για όλα: για τη νέα της δουλειά, την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της και την ανατροφή του γιού της, καθώς και για την απώλεια βάρους της. Σε τίζερ που κυκλοφόρησε η Όπρα ακούγεται να λέει στην Αντέλ ότι πάντα της αρέσουν οι συνεντεύξεις στις οποίες οι άνθρωποι έχουν έρθει να πουν την αλήθεια τους. «Είμαι ακόμα εδώ» είπε η Αντέλ.

Η Αντέλ τραγούδησε στο πανέμορφο Griffith Observatory του Los Angeles όπου ερμήνευσε με το δικό της ανεπανάληπτο τρόπο τα νέα της τραγούδια αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, όπως τα: Hello, Easy On Me, Skyfall, I Drink Wine, Someone Like You, When We Were Young, Make You Feel My Love, Hold On.

Η Αντέλ στα πλάνα που κυκλοφόρησαν είναι εντυπωσιακή και τραγουδά σε ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Λος Άντζελες.

Το αστεροσκοπείο του Γρίφιθ βρίσκεται σε μία από τις πλέον προνομιακές περιοχές καθώς βλέπει την εμβληματική πινακίδα που αναγράφει «Hollywood». Nοτιοδυτικά μπορείς να αγναντεύσεις τον Ειρηνικό Ωκεανό,  ενώ είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ως δείγμα της αρχιτεκτονικής Art Deco

Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η Adele παρουσιάζει νέα τραγούδια από το καινούριο άλμπουμ της «30», που κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου και αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο «Easy on Me» και έχει κερδίσει την αγάπη των εκατομμυρίων θαυμαστών της. 

Ο Alpha εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής της συναυλίας της Αντέλ, που θα μεταδοθεί από το CBS στις 14 Νοεμβρίου και μαζί και την συνέντευξη που θα παραχωρήσει στην Οπρα Γουίνφρι.

Όπρα ΓουίνφρεϊΑστεροσκοπείοσυνέντευξηΑντέλτραγουδίστρια