Lifestyle|13.11.2021 14:54

Ρεγγίνα Μακέδου για τη μάχη της με τη λευχαιμία: «Δεν επέτρεψα σε κανένα να με δει σαν την καημένη άρρωστη»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «OPEN Weekend» βρέθηκε η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τον καρκίνο αλλά και πως το διαχειρίστηκε. 

«Έκλαψα, θύμωσα πολύ όταν έμαθα για τον καρκίνο. Είναι κάποια στάδια που περνά ο κάθε ασθενής κι είναι το φυσιολογικό. Έκλαψα, πόνεσα κι είπα ότι θα πεθάνω. Αρνήθηκα ότι θα πεθάνω, όπως κι οι φίλοι μου αρνήθηκαν ότι θα είμαι στενοχωρημένη. Δεν επέτρεψα σε κανένα να με δει σαν την καημένη άρρωστη. Έβαζα αυτόματο Χ» ανέφερε, αρχικά, η πρώην παίκτρια του «Dancing with the Stars». 

Και συνέχισε: «Έβγαλα ανθρώπους από την ζωή μου, φρόντισε ο καρκίνος για αυτό. Ήταν η πιο σοβαρή ασθένεια κι η μεγαλύτερη κάθαρση. Ο καρκίνος σου διώχνει άλλους καρκίνους από τη ζωή σου, πάρα πολύ κοντινούς ανθρώπους». 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ρεγγίνα Μακέδου εξομολογήθηκε ότι κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό της να σταματήσει τον χορό. «Εκείνη την ημέρα πήρα ένα μήνυμα από μία μαμά στο Ελπίδα με την κόρη της να χορεύει πάνω στο κρεβάτι, όπου το κοριτσάκι μου έλεγε: “Ρεγγίνα, χορεύουμε μαζί”. Καταλαβαίνεις ότι δε σταμάτησα ποτέ να χορεύω. Και αυτή η μικρή είναι η δική μου δύναμη». 

χορόςDancing With The Starsλευχαιμίακαρκίνος