Lifestyle|14.11.2021 10:23

Μαρίνα Πατούλη: «Βγήκε το διαζύγιό μου, κάνω την επανεκκίνησή μου» - Με «ταίρι» τον Στέλιο Διονυσίου στο J2US

Newsroom

Με μία κατακόκκινη τουαλέτα και αέρα Αλίκης Βουγιουκλάκη, εμφανίστηκε η Μαρίνα Πατούλη στη σκηνή του J2US, η οποία ανακοινώθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη ως νέα διαγωνιζόμενη του σόου το βράδυ του Σαββάτου (13/11) στον Alpha. Στο πλευρό της θα έχει τον λαϊκό τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου

Το ζευγάρι τραγούδησε το «Η αγάπη θέλει δύο» και η κριτική επιτροπή τους υποδέχτηκε με θέρμη. «Ήρθα εδώ και για το φιλανθρωπικό, την αγάπη μου για τον Νίκο και για το κλίμα που υπάρχει» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Πατούλη. «Είσαι πολύ πιο όμορφη από κοντά» σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ η Δέσποινα Βανδή μίλησε με πολύ αγάπη για τον Στέλιο Διονυσίου, τον οποίο συμπαθεί πολύ. 

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Πατούλη δεν παρέλειψε να κάνει με χαμόγελο και ένα μικρό σχόλιο για την προσωπική της ζωή. Αποκάλυψε πως το διαζύγιό της βγήκε με τον Γιώργο Πατούλη. «Η ζωή προχωράει και όταν κλείνει ένας κύκλος πρέπει να μεταδώσουμε το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες πως ανοίγουν νέοι κύκλοι. Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση! Εγώ λοιπόν κάνω την επανεκκίνηση μου γιατί θα σας εκμυστηρευτώ, σε εσάς και σε όλη την Ελλάδα που μας παρακολουθεί, ότι για μένα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έκλεισε αυτός ο κύκλος πάρα πολύ καλά και για χάρη του παιδιού μας μπορούμε να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Και θέλω να μεταδώσω και αυτό το μήνυμα και προχωράμε δυνατά με αισιοδοξία». 

Μαρίνα Πατούλη: «Στα 50 ανατράπηκε η ζωή μου - Έχω τον τίτλο της ζωντοχήρας»

Η Μαρίνα Πατούλη, μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «Πρωινό», είχε δηλώσει για τον χωρισμό της: «Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Με συγκλόνισε αυτή η ανατροπή αλλά η ζωή προχωράει. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνει αυτό γι’ αυτό έκανα πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στην οικογένεια μου. Έχασα ένα στήριγμα. Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω συμβιβασμούς. Δεν υπάρχει τέλειος γάμος, ούτε τέλεια σχέση. Επένδυσα στον Γιώργο. Είναι δύσκολο να διαχειριστώ ότι στα 50 ανατράπηκε η ζωή μου. Έχω τον τίτλο της ζωντοχήρας».

Γιώργος ΠατούληςΜαρίνα ΠατούληΣτράτος ΔιονυσίουΑλίκη ΒουγιουκλάκηΝίκος ΚοκλώνηςJ2USδιαζύγιοχωρισμός