Lifestyle|16.11.2021 14:35

Στον πλανήτη των celebrities: O πρώτος καλεσμένος του Θεοφάνους, ο κουνιάδος του Γιώργου Παπαδόπουλου στο «Survivor» και o τρόπος που γυμνάζεται η Τούνη

Newsroom

Τηλεοπτικά νέα, δηλώσεις «δηλητήριο», ποιοι αποχώρησαν από τα σόου του σαββατοκύριακου και το «παράλληλο σύμπαν» των επώνυμων, ξεδιπλώνεται στα πιο χαρακτηριστικά βίντεο με τα νέα της Τρίτης (16/11) ... φρέσκα από την εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Γιώργος Θεοφάνους: Δεν έχω πάρει αρνητική απάντηση ακόμα από καλεσμένο

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για την εκπομπή που ετοιμάζει στο OPEN και αποκάλυψε πως επιλέγει ο ίδιος να καλέσει τους καλεσμένους του. «Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά. Είμαι όλη μέρα εκεί. Θα τελειώσουμε το πρώτο επεισόδιο μέσα στην εβδομάδα. Δεν θα σας αποκαλύψω τον πρώτο καλεσμένο, αλλά είναι πολύ αγαπητός. Μόνο εγώ επιλέγω και καλώ τους καλεσμένους. Δεν είναι ντροπή να σηκώσεις το τηλέφωνο. Ήταν όλες θετικές απαντήσεις».

Τέλος η κόντρα του Αλέξη Παππά με τον Κώστα Παπαδόπουλο

Ο Αλέξης Παππάς αποδέχθηκε τη συγγνώμη του Κώστα Παπαδόπουλου πιστεύοντας ότι είναι ειλικρινής. «Ο εντολέας μου, Αλέξης Παππάς ενημερώθηκε για την απολογητική στάση και τη δημόσια συγγνώμη του Κώστα Παπαδόπουλου για τα όσα συκοφαντικά είπε για εκείνον σε προηγούμενη δήλωσή του. Ο Αλέξης Παππάς αποδέχεται τη συγγνώμη του, πιστεύοντας συνάμα ότι είναι ειλικρινής και δεν θα επανέλθει στο μέλλον κάτι αντίστοιχο συκοφαντικό και προσβλητικό» δήλωσε ο δικηγόρος του. 

   

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η συνεργασία με τον Κραουνάκη και το «The Voice»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε στην κάμερα και αναφέρθηκε στην καριέρα της, τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, αλλά και στην απουσία της από το «The Voice». «Η συνεργασία με τον Σταμάτη είναι υπέροχη, έχει εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Μου δίνει αισιοδοξία και με κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου. Ένα τραγούδι σε αγγίζει στιγμιαία κι αν δεν το επιλέξεις όταν έρθει στα χέρια σου, μάλλον δεν ήσουν σε θέση να το αναγνωρίσεις. Τραπ δεν θα τραγουδούσα». 

Μπαίνει στο «Survivor» ο κουνιάδος του Γιώργου Παπαδόπουλου

Ο αδελφός της Γαλάτειας Βασιλειάδη, Σταύρος, είναι έτοιμος να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Είναι ένας κούκλος, αθλητικός, πάρα πολύ γυμνασμένος και είναι ότι πρέπει για το Survivor. Εχει πολλά να δώσει» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Αντωνά στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της. 

Η Ιωάννα Τούνη κάνει γυμναστική με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με έναν ευρηματικό τρόπο προσπάθησε να δελεάσει την Ιωάννα Τούνη για να κάνει κοιλιακούς.

Θανάσης Κουρλαμπάς: Οι καταγγελίες που αφορούν στο #metoo ήταν ένα σοκ

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες», στα ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και στις καταγγελίες που αφορούν στο ελληνικό #metoo. «Όταν με συναντάει ο κόσμος στον δρόμο, με ρωτάει πότε θα ξαναγυρίσει ο Κλεομένης στις "Άγριες Μέλισσες". Όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο βλέπω στο Youtube επεισόδια του "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" για να μπορέσω να βελτιωθώ στον συγκεκριμένο ρόλο. Δεν μου έχει γίνει πρόταση να πάω σε ριάλιτι επιβίωσης, αλλά δεν θα το τολμούσα. Εγώ είμαι ηθοποιός, είναι σαν να είναι μιας άλλης δουλειάς». 

 

Έλενα Γαλύφα: Την εποχή που ζούμε, οι σχεδιαστές σχεδιάζουν για το Instagram

Η fashion blogger Έλενα Γαλύφα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, αναφέρθηκε στους σχεδιαστές, ενώ μάλιστα σχολίασε και τα fashion icons της σεζόν.

Μάκης Καλαράς: Το να περπατάς στην Αθήνα με αμαξίδιο είναι γολγοθάς

Ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, μίλησε για την αναπηρία και το πόσο δύσκολο είναι να περπατάς στην Αθήνα με αμαξίδιο. «Όταν πρωτοχτύπησα νόμιζα ότι θα μπορούσα να κάνω λίγα αθλήματα και να είμαι αυτόνομος. Το να περπατάς στην Αθήνα με αμαξίδιο είναι γογλοθάς. Στο κέντρο δεν υπάρχει αναπηρικό πάρκινγκ. Θα μπορούσα ν' ασχοληθώ με την πολιτική αν με έβαζαν ν' ασχοληθώ με την προσβασιμότητα και τον αθλητισμό». 

 

Ιωάννα ΤούνηMeTooΓιώργος ΠαπαδόπουλοςΕλεωνόρα Ζουγανέληαναπηρικό αμαξίδιοΆγριες μέλισσεςSurvivorΘανάσης Κουρλαμπάς