Lifestyle|28.01.2019 17:51

Το «7 Rings» της Αριάνα Γκράντε σπάει ρεκόρ και γράφει ιστορία

Newsroom

Το «7 Rings» της Αριάνα Γκράντε συνεχίζει να γράφει ιστορία, σπάζοντας το ρεκόρ των περισσότερων Spotify streams παγκοσμίως μέσα σε μια εβδομάδα, αγγίζοντας τα 71 εκατομμύρια. Πριν από λίγες μέρες, κατάφερε να σπάσει και το ρεκόρ streams μέσα σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του (14+ εκατομμύρια).

Μπήκε στο #1 του UK Singles Chart με 126.000 πωλήσεις και γίνεται το πρώτο τραγούδι από γυναίκα καλλιτέχνιδα που σπάει το φράγμα των 100 χιλιάδων μετά το «Hello» της Adele το 2015!

Επίσης, έσπασε το ρεκόρ με τα περισσότερα streams στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε μια εβδομάδα σε όλες τις πλατφόρμες (16,9 εκατομμύρια)

Η Αριάνα περιέγραψε την ιστορία πίσω από το κομμάτι: «Ήταν μία αρκετά σκληρή ημέρα στη Νέα Υόρκη. Οι φίλες μου με πήγαν στα “Tiffany’s”. Ήπιαμε τόσο πολύ σαμπάνια. Αγόρασα σε όλες μας δαχτυλίδια. Ήταν πολύ τρελό και αστείο», περιέγραψε.

«Κατά την επιστροφή στο στούντιο, η Njomza (σ.σ. μία από τις φίλες της) έλεγε ότι "αυτό πρέπει να γίνει τραγούδι, lol". Έτσι το γράψαμε εκείνο το απόγευμα», ανέφερε η Αριάνα Γκράντε. Τα επτά δαχτυλίδια (7 Rings) αντιστοιχούν στις επτά γυναίκες που ήταν παρούσες: «Ήταν και η μητέρα και η γιαγιά μου, οπότε τεχνικά ήμασταν εννιά, αλλά πήραν τα δικά τους δαχτυλίδια όταν το τραγούδι ολοκληρώθηκε», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Κυκλοφορεί από τη Universal Music.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Αριάνα Γκράντε