Lifestyle|19.11.2021 09:19

Τζένη Μπαλατσινού: Ο χωρισμός με τον Βασίλη Κικίλια και οι δυσκολίες στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε για τα καλλιστεία, το μόντελινγκ, την τηλεόραση και το διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Επειδή ποτέ δεν έχω βγει να μιλήσω γι΄αυτό και ούτε ο ίδιος προς τιμήν του, θέλω να πω ότι… όταν έχεις τρία παιδιά και είσαι στη δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω, ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσω αυτό να το λέω και δεν θα μιλήσω ποτέ γι' αυτό. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς. Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Από εκεί και πέρα, εγώ αυτά τα είκοσι χρόνια που βρέθηκα δίπλα του, έχω κρατήσει μόνο τις καλές στιγμές. Τα παιδιά μας ήταν και συνεχίζουν να είναι το πιο σημαντικό. Ναι έχουμε μια καλή συνεννόηση για θέματα που αφορούν τα παιδιά» ανέφερε η ίδια. 

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε η μεγάλη της κόρη, Αμαλία, πριν από λίγο καιρό, η Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μη χτυπήσει ποτέ το τηλέφωνο και να ακούσει κάτι άσχημο για το παιδί του. Δεν συγκρίνεται με τίποτα, χρειάζεται να σκεφτεί μόνο θετικά εκείνη τη στιγμή, να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά. Για εμένα ήταν αρκετά δύσκολο γιατί υπήρξε και αυτή η απόσταση, δηλαδή έπρεπε να ταξιδέψω σχεδόν μια μέρα για να βρεθώ κοντά στο παιδί μου και σε δύσκολες συνθήκες με Covid-19, ήταν όλα δύσκολα. Εγώ πιστεύω πάντα πάρα πολύ, πιστεύω ότι στο τέλος πάνε όλα καλά». 

Ο ξαφνικός έρωτας με τον Βασίλη Κικίλια και ο χωρισμό τους 

Στη συνέχεια, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τον ξαφνικό έρωτα με τον Βασίλη Κικίλια, τον σύντομο χωρισμό τους και τον γάμος τους. «Γνωριστήκαμε στην εκπομπή (σ.σ. Jenny-Jenny). Η ζωή είναι προκύπτουσα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, ότι θα κάνω τέταρτο παιδί. Επιδίωξε να κάνουμε παρέα. Ήθελε να παίξουμε τένις αλλά εγώ βαριόμουν και κάποια στιγμή δέχτηκα και έτσι ξεκίνησαν όλα... Ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για μένα και για εκείνον. Όταν είσαι ώριμος άνθρωπος και είσαι και ρεαλιστής, ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει και έχεις ν' αντιμετωπίσεις ένα αύριο. Οπότε χωρίσαμε για οκτώ μήνες, σε αυτούς τους μήνες κάναμε τα πάντα κι εγώ κι εκείνος για να μείνουμε χωριστά. Και το περιβάλλον μας έκανε τα πάντα, θεωρώ όμως ότι στο τέλος η… αγάπη κερδίζει» υπογράμμισε η παρουσιάστρια. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, εμφανίστηκε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού. «Συνεχίζω να είμαι παραδοσιακός τύπος και άνδρας. Θεωρώ ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει δίπλα του. Από εκεί και πέρα, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας, υπάρχει πίεση. Εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου, πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπό μου και έτσι τον διεκδίκησα» ανέφερε, αρχικά, ο υπουργός Τουρισμού και συνέχισε: «Επειδή με την Τζένη δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ, της ζήτησα να παίξουμε τένις. Όταν είδα πως υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, αποφάσισα να προχωρήσουμε και να παντρευτούμε. Η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, φυσικά με έντονες στιγμές και εντάσεις που όλοι έχουν στη ζωή τους. Έχει όμως μέσα της ιεραρχημένες σωστά τις προτεραιότητες. Πρώτα απ' όλα η Τζένη είναι μητέρα και αυτό εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα. Μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος». 

Οι μεγάλες δυσκολίες στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

Στην τελευταία της εγκυμοσύνη, η Τζένη Μπαλατσινού αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, όπως η ίδια εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 και μιλώντας για εκείνες τις στιγμές δεν μπόρεσε να κρύψει τη φόρτισή της. «Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβρη ότι υπάρχει μία δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα υποβαθμίσει αυτή τη δυσκολία. Ο Βασίλης εκτός άνδρας της ζωής μου, είναι και ο φύλακας άγγελός μου, αν δεν είχε ζητήσει μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι γι' αυτό που συνέβη. Όταν μπήκα να γεννήσω δεν το ήξερε κανείς, ούτε οι γονείς, ούτε τα παιδιά μου, πήρα τη μοναχή μου στην Πάτμο, ήμουν πάρα πολύ τυχερή, κινδύνευσε η ζωή μου», από την άλλη, ο Βασίλης Κικίλιας επισήμανε για τον ερχομό του παιδιού του ότι «είναι ότι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας και εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέσης με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια». 

«Πιστεύω στο Θεό»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Χατζηνικολάου τη ρώτησε για τη σχέση της με τα θεία. «Πιστεύω στον Θεό. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πίστη, πιστεύω στο καλό. Έχω δει πολλά πράγματα στη ζωή μου να αλλάζουν, σε στιγμές που έχω δυσκολευτεί κι έχω έρθει αντιμέτωπη με τον φόβο, η πίστη μου και κάποιοι άνθρωποι δίπλα μου με βοήθησαν και με εξέλιξαν».

Νίκος ΧατζηνικολάουχωρισμόςΒασίλης ΚικίλιαςπαιδιάΠέτρος ΚωστόπουλοςΤζένη Μπαλατσινού