Lifestyle|20.11.2021 15:26

Θετική στον κορονοϊό η Κατερίνα Καραβάτου - «Είναι απανωτά τα χτυπήματα»

Newsroom

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι θετική στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε στην έναρξη της εκπομπής η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια απουσιάζει και είναι σε καραντίνα στο σπίτι της. «Τι είναι αυτή η εκπομπή... Η Κατερίνα δεν είναι μαζί μας, να σας πούμε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Είναι στο σπίτι της, την παρακολουθούν γιατροί. Τα πράγματα είναι μια χαρά προς το παρόν και ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι. Εμείς κάναμε τεστ και είμαστε όλοι καλά» περιέγραψε η παρουσιάστρια.

«Μιλούσα σήμερα με την Καραβάτου και δεν ξέραμε τι να κάνουμε… Να γελάσουμε; Να κλάψουμε» πρόσθεσε η Μαρία Ηλιάκη. «Είναι απανωτά τα χτυπήματα για το κορίτσι αυτό. Της συμβαίνει το ένα στραβό μετά το άλλο» υπογράμμισε. Θυμίζουμε ότι τον Οκτώβριο έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα. Η Κατερίνα Καραβάτου είχε μάθει το δυσάρεστο νέο μισή ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής και είχε αποχωρήσει. Τον δύσκολο ρόλο να ενημερώσει το κοινό είχε και τότε η Μαρία Ηλιακή.

Όπως ενημέρωσε την τηλεοπτική της παρέα, η Κατερίνα Καραβάτου είναι σπίτι της και την παρακολουθούν οι γιατροί. Οι υπόλοιποι παρουσιαστές έκαναν τεστ και βγήκαν αρνητικοί. «Είμαι καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες και μου κρατάτε καταπληκτική παρέα. Είστε καταπληκτικοί, μου κρατήσατε την καλύτερη παρέα». Επίσης, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως νοσούν μαζί της και τα παιδιά της.

«Έχω όλα τα συμπτώματα. Παραμένει σε καραντίνα όλη η οικογένεια. Τα παιδάκια είναι επίσης θετικά» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

ΚορονοϊόςπαρουσιάστριαΚατερίνα Καραβάτου