Lifestyle|22.11.2021 08:54

The Voice: Κωστής Μαραβέγιας και Μουζουράκης στη σκηνή - Η παίκτρια από την Ινδία που εντυπωσίασε

Newsroom

Δύσκολες αποφάσεις και δυνατές διεκδικήσεις με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο στα Knockouts του The Voice of Greece. Ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν το εισιτήριο για τα Battles ή τουλάχιστον πως δικαιούνται μία δεύτερη ευκαιρία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έκαναν την επιλογή των συμμετεχόντων που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, με την πολύτιμη συμβολή των φίλων - guest coaches: την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Κωστή Μαραβέγια, τον Χρήστο Δάντη και την Μαρίνα Σάττι και τις ουσιαστικές παρατηρήσεις τους όσον αφορά στις ερμηνείες των διαγωνιζομένων.

Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας «τα έδωσαν» όλα στη σκηνή του The Voice

«Φίλε μου έρχομαι κοντά σου να τα σώσω όλα!» είπε ο Μαραβέγιας και ανέβηκε στη σκηνή.

Δύο κολλητοί φίλοι, ανέβηκαν την Κυριακή (21/11) στη σκηνή του The Voice of Greece για να χαρίσουν ένα μοναδικό σόου. Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας τραγούδησαν: «Ρίτα», «King Kong Five», «Mala Vida», «Touch me»… Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος τους, ο Κωστής Μαραβέγιας έσπευσε να αγκαλιάσει τους πρώην συνεργάτες του. «Μου έλειψες μπαγάσα, μου έλειψες» είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στο τέλος, με τον Γιώργο Λιανό να λέει ότι η σχέση των δύο καλλιτεχνών είναι ένα «love story ανώτερο του Τιτανικού».

The Voice: Κατέπληξε τους πάντες η παίκτρια από την Ινδία με το «Καρδιά μου καημένη»

Μέλλον στο όνειρό της να μπει στο The Voice θέλησε να δώσει η νεαρή παίκτρια, ανεβαίνοντας και πάλι στη σκηνή, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Nadi Raj, στην οποία ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε να δώσει μια ιδιαίτερη αποστολή στην φάση των knockouts. Και αυτό καθώς η διαγωνιζόμενη από την Ινδία κλήθηκε να ερμηνεύσει μια μίξη των κομματιών «Δεν με πόνεσε κανείς (Καρδιά μου καημένη)» και «Duniya Men Hum Aaye Hain».

Το αποτέλεσμα, σε κάθε περίπτωση, γοήτευσε το τηλεοπτικό κοινό, αλλά η τελευταία απόφαση ήταν καθαρά δουλειά του απόλυτου Έλληνα σταρ και coach του The Voice. Έτσι, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο στην Nadi Raj.

Έλενα ΠαπαρίζουThe VoiceVoice knockoutsΠάνος ΜουζουράκηςΚωνσταντίνος ΑργυρόςΚωστής ΜαραβέγιαςΣάκης Ρουβάς