Lifestyle|22.11.2021 15:23

Στον πλανήτη των celebrities: Η πρεμιέρα του Μαζωνάκη, όσα έγιναν στο Dancing και το can-can του Παπαδάκη στο Ρουκ Ζουκ

Newsroom

Παπαρατσικά απρόοπτα, δηλώσεις «δηλητήριο», περιστατικά που έγιναν viral και το «παράλληλο σύμπαν» των celebrities ξεδιπλώνεται στα πιο χαρακτηριστικά βίντεο με τα spicy νέα της Δευτέρας (22/11) από την εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Η πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη έκρυβε μια έκπληξη, μεγαλύτερη και από το can-can του Γιώργου Παπαδάκη για χάρη της Ζέτας Μακρυπούλια. Η Βικτώρια Χίσλοπ αποχώρησε από το Dancing With The Stars, η Βανδή μιλάει στο τηλέφωνο με τη Βίσση κάθε τρεις και λίγο, ενώ ο Μπάμπης Στόκας αναρωτιέται: «Στο λεωφορείο δεν υπάρχει πρόβλημα με την πανδημία, ενώ σε μια παράσταση υπάρχει;».

Η Μπέττυ Μαγγίρα αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Μπέττυ Μαγγίρα, «υποδύθηκε» την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μια σκηνή που όλοι θυμούνται.

Όσα έγιναν στο «Dancing with the Stars»

Έντονη ήταν η βραδιά στο Dancing with the Stars. Αποχώρησε η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, που αναμετρήθηκε με την Μπέσσυ Αργυράκη. Είχαμε όμως και κόντρες.

Γιώργος Παπαδάκης: Χόρεψε can-can στην εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε μαζί με την πρωινή του παρέα στην εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια και έδωσε «μάχη» με το team της Φαίης Σκορδά. Έτσι σε κάποια στιγμή για να περιγράψει τη λέξη καν-καν στη συμπαίκτριά του άρχισε να χορεύει χαρίζοντας σπαρταριστές στιγμές.

J2US: Το live τηλεφώνημα της Άννας Βίσση στην Δέσποινα Βανδή

Η ξεχωριστή στιγμή στο J2US όταν η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια του show από την Άννα Βίσση.

Μπάμπης Στόκας: Στο λεωφορείο δεν υπάρχει πρόβλημα με την πανδημία, ενώ σε μια παράσταση υπάρχει

Τις εμφανίσεις τους στο Κρεμλίνο άρχισαν ο Μπάμπης Στοκας και η Μελίνα Ασλανίδου. Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για τη συνεργασία αυτή, ενώ ο Μπάμπης Στόκας αναφέρθηκε και στην πανδημία. Τι είπε για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από τα κέντρα διασκέδασης.

Η επική εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη με κάλτσες στην πρεμιέρα του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε πρεμιέρα και όλοι συζητούσαν για την εμφάνισή του, αφού βγήκε στη σκηνή με κάλτσα μέχρι το γόνατο.

Η πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα υποστηρίζει ότι την βίασε όταν ήταν 16 ετών

Η πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Μέιβις Άλβαρε υποστηρίζει ότι την είχε βιάσει σε ηλικία 16 ετών, πως ήταν βίαιος απέναντί της, ενώ πολλές φορές την απειλούσε για τη ζωή της.

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Άντζελα Τίκη

Η Άντζελα Τίκη αναλύει πώς επηρεάζονται όλοι οι εκπρόσωποι των ζωδίων, το διάστημα που ακολουθεί. Ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας μια πιο αισιόδοξη νότα, αλλά και τάσεις ρίσκου και επιπολαιότητας.

Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης μιλούν για τη γνωριμία και τη συνεργασία τους

Kαλεσμένοι στην εκπομπή βρέθηκαν ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης, οι οποίοι μίλησαν για τη γνωριμία τους, τη ραδιοφωνική και τηλεοπτική τους εκπομπή, όπως επίσης και για τις κατακτήσεις τους.

Open TVDancing With The StarsβίντεοΓιώργος ΠαπαδάκηςOPENcelebritiesΡουκ ΖουκΜπέττυ ΜαγγίραΓιώργος Μαζωνάκης