Lifestyle|25.11.2021 15:30

Madonna στο κρεβάτι: «Τι θέλει να αποδείξει, έχει γίνει ντροπιαστικό» λένε για την προκλητική ανάρτηση

Newsroom

Ζωή χωρίς πρόκληση είναι μια άδεια ζωή για τη βασίλισσα της ποπ,  Μαντόνα (Madonna). Άλλη μία προκλητική σειρά φωτογραφιών στο Instagram έκανε πολλούς χρήστες να πατήσουν like και άλλους τόσους να αναρωτιούνται «τι θέλει να αποδείξει»; Η 63χρονη ποπ σταρ, που είχε μια σειρά από τραυματισμούς τα προηγούμενα χρόνια, έχει δείξει στο Instagram και τις ουλές από τις απανωτές επεμβάσεις της στο γοφό, ενώ ακολουθεί και ειδικό πρόγραμμα άσκησης για αποθεραπεία.

Για άλλη μία φορά οι χρήστες των social σχολίασαν ότι η σταρ του Material Girl έχει γίνει αγνώριστη. Κάποιοι την κατηγόρησαν για «πορνογραφικό υλικό», άλλοι όμως - οι πιο πιστοί - απλά την αποκαλούν «άγγελο επί γης» .«Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ντροπιαστικό» έγραψε κάποιος.

Θυμίζουμε ότι η πρόσφατη φωτογράφισή της για το τελευταίο τεύχος του V Magazine δίχασε για άλλη μια φορά τους θαυμαστές της. 

 

Η Μαντόνα ποζάροντας «σε ένα φόρο τιμής στη γοητεία και την τραγωδία» της Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe) προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Το εξώφυλλο της 63χρονης τραγουδίστριας είναι εμπνευσμένο από το «The Last Sitting» του Μπερτ Στερν, της τελευταίας φωτογράφισης που έκανε η Μέριλιν, μόλις έξι εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, σε ηλικία 36 ετών. Η «βασίλισσα της ποπ» φωτογραφίζεται ημίγυμνη και με συνταγογραφούμενα χάπια να διακρίνονται στα καρέ.

 

«Δεν μας ενδιέφερε να ξανακάνουμε τις εικόνες ακριβώς, περισσότερο θέλαμε να εξερευνήσουμε τη σχέση μεταξύ φωτογράφου και υποκειμένου. Η φιλία, η καλλιτεχνική διαδικασία αλλά και πώς η τέχνη μπορεί να μιμηθεί τη ζωή και αντιστρόφως» δήλωσε ο φωτογράφος Στίβεν Κλάιν και πρόσθεσε: «Όταν έστειλα στη Μαντόνα τις φωτογραφίες, κατακυριεύτηκε από την ευθραυστότητα της Μέριλιν εκείνη τη στιγμή της ζωής της. Αποφασίσαμε να βρούμε μια σουίτα ξενοδοχείου και να προσπαθήσουμε να αιχμαλωτίσουμε τη σχέση μεταξύ μιας σταρ και της κάμερας, το μυστήριο και τη μαγεία αυτής της δημιουργικής συνεργασίας».

Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές της τραγουδίστριας που χαρακτήρισαν τη φωτογράφιση κακόγουστη. «Για κάποιο νοσηρό και απόκοσμο λόγο, η Μαντόνα αποφάσισε ν' αναδημιουργήσει το κρεβάτι του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε» έγραψε στο Twitter, ο ειδικός της ποπ κουλτούρας Μάικ Σίνγκτον.

Πρόσφατα, η Μαντόνα (Madonna) ήταν καλεσμένη στο «Late night show» του Τζίμι Φάλον και όπως πάντα έδωσε τροφή για σχόλια με όσα είπε και όσα έκανε στον αέρα της εκπομπής. Η βασίλισσα της ποπ κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής του διάσημου παρουσιαστή για να προμοτάρει το νέο της ντοκιμαντέρ, «Madame X».Κάποια στιγμή, η Μαντόνα έδειξε το πραγματικό της ... πρόσωπο... σηκώθηκε και ανέβηκε αισθησιακά πάνω στο γραφείο του Φάλον. Τότε, ο παρουσιαστής, γελώντας, της έλεγε «σταμάτα», ενώ προσπαθούσε να καλύψει με το σακάκι του τη Μαντόνα. «Κανείς δεν πρόκειται να δει τίποτα, Θεέ μου», είπε η τραγουδίστρια. Η Μαντόνα, επιστρέφοντας στη θέση της, ανέβασε τη φούστα της και έδειξε τα εσώρουχά της (αλλά και τα «ενισχυμένα» της οπίσθια) στο κοινό.

instagramΜαντόναMadonnaγυμνή φωτογράφιση