Lifestyle|29.01.2019 10:08

Τα ζώδια της Τρίτης (29/1)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη παραµένει στο ζώδιο του Σκορπιού και δεν ξύπνησες µε διάθεση να αδράξεις την ηµέρα, όµως όσο περνούν οι ώρες τόσο η ενέργειά σου ανεβαίνει και ο εκνευρισµός σου φεύγει. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη βάζοντας τέλος στην περίεργη διάθεση των προηγούµενων ηµερών.

Ταύρος

Την προσοχή σου θα µονοπωλήσει συνεργάτης σου ή ο/η σύντροφός σου καθώς η Σελήνη που παραµένει στον Σκορπιό είναι ευνοϊκή για ζητήµατα διαπροσωπικών σχέσεων. Το απόγευµα περνάει στον Τοξότη και η προσοχή σου στρέφεται σε λογαριασµούς, τράπεζες και τέτοιου είδους υποχρεώσεις.

∆ίδυµοι

Σήµερα εκµεταλλεύσου τις πρωινές ώρες καθώς είσαι εξαιρετικά οργανωτικός/ή ξεµπερδεύοντας µε υποχρεώσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό βοηθάει καθηµερινά ζητήµατα. Το απόγευµα θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και σιγά σιγά το ενδιαφέρον θα στραφεί στους γύρω σου και όχι στις καθηµερινές δουλειές.

Καρκίνος

Σήµερα εκµεταλλεύσου τις πρωινές ώρες που η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό ξεκινώντας χαλαρά ή βρες χρόνο για κάτι που σε γεµίζει. Το απόγευµα περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και δηµιουργεί πρόσφορο έδαφος για να κάνουν την εµφάνισή τους εργασιακές υποχρεώσεις. Εστίασε στα θετικά των τελευταίων ηµερών.

Λέων

Είναι πιθανό να ξυπνήσεις µε ακατανίκητη επιθυµία να ασχοληθείς µε το σπίτι. Η Σελήνη στον Σκορπιό χαρίζει όρεξη να αλλάξεις διακόσµηση, να αγοράσεις πράγµατα για το σπίτι ή να ασχοληθείς µε τις δουλειές του! Το απόγευµα περνάει στον Τοξότη και επιθυµείς µια βόλτα ή να ασχοληθείς µε ό,τι σου αρέσει!

Παρθένος

Η Σελήνη στον Σκορπιό δηµιουργεί τις κατάλληλες συγκυρίες για να συναντήσεις κόσµο! Εκµεταλλεύσου τις ώρες µέχρι το απόγευµα για να κάνεις συναντήσεις µε ανθρώπους που αγαπάς. Μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και ίσως προκύψει µια δουλειά στο σπίτι που θα σε επαναφέρει στην «τάξη»!

Ζυγός

Η ανησυχία σου για τα οικονοµικά συνεχίζεται καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει ανασφάλειες, σε στρέφει σε υλικά αγαθά, χρήµατα και ανθρώπους που µαζί τους αισθάνεσαι ασφάλεια. Ισως νιώθεις µετέωρος/η και αυτό σε εκνευρίζει περισσότερο. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και φτιάχνει τη διάθεσή σου!

Σκορπιός

Η ηµέρα ενδέχεται να ξεκινάει µε συναισθηµατικές αναταραχές καθώς η Σελήνη, ακόµα στον Σκορπιό, προκαλεί εκνευρισµό και εναλλαγές στη διάθεση, µε αντίκτυπο και στους γύρω σου. Το απόγευµα περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και σε προτρέπει να χαλαρώσεις και να αποφύγεις επαφές που θα σε εκνευρίσουν.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόµα στον Σκορπιό και ίσως να µην ξύπνησες µε ιδιαίτερη όρεξη, αλλά µε διάθεση να µείνεις σπίτι, στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση! Μην ανησυχείς καθώς αυτό είναι προσωρινό. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και είναι καλή ευκαιρία να πάρεις τα πάνω σου!

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραµένει στον Σκορπιό και δείχνει πως µέχρι το µεσηµέρι ίσως να βρίσκεσαι σε τηλεφωνική ή άµεση επαφή µε φίλους και να λέτε τα νέα σας! Η καλή σου διάθεση γίνεται πόλος έλξης. Το απόγευµα η Σελήνη θα περάσει το ζώδιο του Τοξότη και είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη ακόµα στον Σκορπιό τα επαγγελµατικά σου θα σε ταλαιπωρήσουν για άλλη µια µέρα, καθώς θα µονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Το απόγευµα περνάει στον Τοξότη και κάποιος φίλος σου παίρνει την απόφαση να «διακόψει» τον επαγγελµατικό οίστρο των τελευταίων ηµερών, προτείνοντας να πάτε για καφέ!

Ιχθύες

Η Σελήνη για λίγο ακόµα στο Σκορπιό σηµαίνει πως θα ξυπνήσεις µε ιδιαίτερο κέφι και µε όρεξη να κάνεις πράγµατα για εσένα αποφεύγοντας όσο γίνεται τη ρουτίνα. Το απόγευµα που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη η διάθεσή σου αλλάζει και αρχίζουν να έρχονται στο µυαλό όλο και περισσότερο επαγγελµατικά ζητήµατα.

ζώδιαωροσκόπιο