Lifestyle|29.01.2019 11:37

Ρία Αντωνίου - Χρήστος Ψωμόπουλος: Μετά τις κατηγορίες για βιασμό, βρέθηκαν αγκαλιά

Newsroom

Δύο εβδομάδες περίπου μετά την καταγγελία της Ρίας Αντωνίου ότι βιάστηκε από τον σύντροφό της επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο, το ζευγάρι έκανε κοινή βραδινή έξοδο σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. 

Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας «Espresso» απαθανάτισε το ζευγάρι να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, το περασμένο Σάββατο (26/1).

Στις φωτογραφίες, ο 39χρονος επιχειρηματίας αγκαλιάζει τρυφερά το μοντέλο και οι δυο τους απολαμβάνουν χαλαρά το ποτό τους και το μουσικό πρόγραμμα - σιγοτραγουδώντας το «Δεν τελειώσαμε».

Η παρουσιάστρια και μοντέλο σε κατάθεσή της στην αστυνομία είχε καταγγείλει ότι το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιανουαρίου έπεσε θύμα βιασμού από τον επιχειρηματία. Ο Χρήστος Ψωμόπουλος από την πλευρά του υποστήριξε πως η μεταξύ τους ερωτική επαφή ήταν με την θέλησή της, υποστηρίζοντας ότι το κίνητρο της 30χρονης πρώην συντρόφου του είναι η εκδίκηση.

Σε επιστολή του ο Ψωμόπουλος είχε αναφέρει:« Θέλω να πιστεύω πως η κυρία, θα αντιληφθεί το λάθος της, θα ανακαλέσει ως παρεξήγηση την πράξη της και το θέμα θα λήξει εδώ». Ωστόσο, μέχρι στιγμής η Ρία Αντωνίου δεν έχει αποσύρει τη μήνυση που κατέθεσε.

Το βράδυ της Παρασκευής (26/1), η ξανθιά καλλονή «ανέβασε» ένα Insta Story με φωτογραφία της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Ρία Αντωνίου