Όλγα Πολίτου: Σε βαρύ πένθος η ηθοποιός - Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της
NewsroomΜερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η ηθοποιός Όλγα Πολίτου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο -επί 40 χρόνια- σύντροφός της, Γιώργος Γρηγοριάδης. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η δημοσιογράφος Δήμητρα Γκουντούνα.
«Μόλις τέλειωσε η παράσταση άνοιξε το κινητό της. Σε λίγα λεπτά χτύπησε το τηλέφωνο από το Κέντρο Αποκατάστασης που είχε πάει ο άνδρας της μετά από ένα σπάσιμο στο πόδι. Και έτσι απλά της ανήγγειλαν το θάνατό του. Η ηθοποιός Όλγα Πολίτου έχασε τον σύντροφό της. Σαράντα χρόνια λατρεμένη πορεία είχαν οι δυο τους. Παιδική μου φίλη η Όλγα, έζησα μαζί τους από το πρώτο βλέμμα του έρωτα, μέχρι σήμερα που ο Γιώργος Γρηγοριάδης μας αποχαιρέτησε» έγραψε.
Η Όλγα Πολίτου, μιλώντας στον Κώστα Τσουρό πριν από δύο χρόνια, δεν ήθελε ν' απαντήσει εάν έχει παντρευτεί ή όχι. «Συνειδητά έχω κρατήσει την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Κανένα σχόλιο για το αν είμαι παντρεμένη ή όχι. Με σεβάστηκαν τα Μέσα και οι δημοσιογράφοι και σας ευχαριστώ πολύ» είχε δηλώσει.
- Βυθίστηκε ιρανική φρεγάτα από επίθεση υποβρυχίου νότια της Σρι Λάνκα, πάνω από 100 αγνοούμενοι - Μπαράζ βομβαρδισμών στη Μέση Ανατολή
- Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
- Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
- Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα