Lifestyle|29.01.2019 13:55

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Εντυπωσιάζει με μπικίνι στα 53 της (pics+vid)

Newsroom

Η Φαίη Σκορδά και η παρέα του Πρω1νού σχολίασαν τις νέες φωτογραφίες της ηθοποιού Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, η οποία αν και 53 ετών εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. 

Η Χάρλεϊ φωτογραφίζεται συχνά με μαγιό στο Instagram, όπου μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο followers, και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την ηλικία της.

Το πάνελ του Πρω1νού σχολίασε ότι στον πλανήτη Χόλιγουντ οι 50άρες είναι οι νέες 30άρες, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπογράμμισε ότι ο (Ινδός βαθύπλουτος επιχειρηματίας) πρώην σύντροφος της Χάρλεϊ της προσέφερε μια ζωή γεμάτη ανέσεις.

Η 53χρονη ηθοποιός από τη Βρετανία είχε απασχολήσει πρόσφατα τα media όταν σε επίσημο δείπνο για τη γιορτή των Ευχαριστιών θάμπωσε με το ντεκολτέ της τον 71χρονο πρέσβη των ΗΠΑ στη Βρετανία, Woody Johnson.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Royals», στην οποία ενσαρκώνει τη βασίλισσα της Βρετανίας, αγαπάει την Ελλάδα και έρχεται στη χώρα μας συχνά για διακοπές. Μύκονος και Σπέτσες είναι στις κορυφαίες επιλογές της. 

T
T

Η Χάρλεϊ, που υπήρξε και σύζυγος του βραβευμένου ηθοποιού Χιού Γκραντ, τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει μαγιό και φυσικά τα διαφημίζει η ίδια στα social media, προκαλώντας έτσι τοv θαυμασμό του κοινού της.

T
T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ