Lifestyle|28.11.2021 13:35

J2US: Ελένη Δήμου, Μαρίνα Πατούλη, ο αγνώριστος Σαρμπέλ και η οικειοθελής αποχώρηση

Newsroom

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε ο Νίκος Κοκλώνης για το δέκατο live του J2US, αφού ένας από τους καλεσμένους ήταν ο Σαρμπέλ. Ο τραγουδιστής, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε όλες τις επιτυχίες του, ενώ παρουσίασε και το νέο του τραγούδι με  τίτλο «Μου 'χεις πάρει το μυαλό» ξεσηκώνοντας κοινό και τηλεθεατές. 

Ο τραγουδιστής ζει μόνιμα στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια και είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί στην Ελλάδα. «Παντρεύτηκα το 2014, ζω στο Λονδίνο και πηγαινοέρχομαι στο Ντουμπάι. Ασχολούμαι με διάφορες επιχειρήσεις, όχι με το τραγούδι. Με το τραγούδι μόνο στην Ελλάδα ασχολούμαι όταν έρχομαι. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η Ελλάδα. Είμαι εδώ αυτή την περίοδο γιατί κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι» δήλωσε ο ίδιος. 

Οι χρήστες του Twitter απόλαυσαν την εμφάνισή του, ο οποίος έχει αλλάξει αρκετά ύστερα από τόσα χρόνια και θυμήθηκαν την εποχή που ο τραγουδιστής ήταν μεγάλο όνομα στην Ελλάδα, κάνοντας χιούμορ. «Νοσταλγώ τις εποχές που οι μεσημεριανές εκπομπές ασχολούνταν με τα ρούχα του Σαρμπέλ στη Eurovision κι έβαζαν τον κόσμο να ψηφίζει αν μοιάζει με πιτζάμα» έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σημείωσε «Αν 'ξες ποιος είναι αυτός και ξέρεις όλα τα τραγούδια του, πήγαινε για τρίτη δόση». 

Η αφιέρωση του Τόνι Σφήνου στον Πασχάλη

Στη συνέχεια, στη σκηνή του J2US ανέβηκε ο μοναδικός Τόνι Σφήνος, ο οποίος απογείωσε τη διάθεση και το κέφι όλων. Ανάμεσα στις επιτυχίες που τραγούδησε, ήταν και το «Κορίτσι του Μάη» το οποίο και αφιέρωσε στον Πασχάλη, στέλνοντάς του ένα μήνυμα λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει εκείνος. «Για πάμε, για να δω τσαλίμια… Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Πασχάλη». 

Η αμηχανία στο πλατό του J2US

Στο χθεσινό live, η Πηγή Δεβετζή διαγωνίστηκε με την Ελένη Δήμου. Οι δυο τους πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Να βάλω τα μεταξωτά» της Μελίνας Κανά. «Με ανατριχιάσατε» σχολίασε η Δέσποινα Βανδή, μετά το τέλος του act. 

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε γι' αυτή τη συνεργασία με τα καλύτερα λόγια. Από την άλλη, η Ελένη Δήμου - όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Στικούδη για τη συνεργασία της με την Ολυμπιονίκη του τριπλούν - διάλεξε να μην πει τίποτα. «Δε θέλω να μιλήσω. Δε θέλω» αρκέστηκε να πει η τραγουδίστρια, ενώ όταν η Πηγή Δεβετζή την ευχαρίστησε είπε: «Κι εγώ σ’ ευχαριστώ».

H oικειοθελής αποχώρηση της τελευταίας στιγμής

Την ώρα που ο Νίκος Κοκλώνης έλεγε στους παίκτες και τηλεθεατές τις αναθέσεις τραγουδιών για την επόμενη εβδομάδα, η Μαρίνα Πατούλη πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το J2US. «Πράγματι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα όμως να δώσουνε θέση στα νέα παιδιά ο λόγος που ήρθα εδώ είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και αμφισβητήθηκε» δήλωσε η ίδια.

Ο Νίκος Κοκλώνης σεβάστηκε την επιθυμία της, αλλά την παρακάλεσε να κάνει μία εξαίρεση και να εμφανιστεί και το επόμενο Σάββατο για να τραγουδήσει το κομμάτι που της ανατέθηκε με την ίδια να δέχεται.

Η Μαρίνα Πατούλη συνάντησε τον Θάνο Πετρέλη στη σκηνή του J2US και τραγούδησαν το «Χειροκρότημα» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, μέσα σε ένα θεαματικό σκηνικό, αλλά η ερμηνεία της παίκτριας απογοήτευσε την κριτική επιτροπή. «Δεν ήταν ο τόνος της, Θάνο. Ευτυχώς, σήμερα δεν ψηφίζει ο κόσμος. Ήταν η πιο λάθος επιλογή που έχω ακούσει μέχρι σήμερα. Αυτό το τραγούδι ήταν για εσένα. Θα έπρεπε να φροντίσεις να τη βοηθήσεις, να είναι το τραγούδι στη δική της τονική. Ήταν σαν να σολάρεις μόνος σου. Θα έπρεπε ή να αλλάξετε τόνο ή τραγούδι. Ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε» είπε η Δέσποινα Βανδή, με τους υπόλοιπους τρεις της επιτροπής να συμφωνούν. 

Τα τραγούδια της επόμενης εβδομάδας

Ελένη Δήμου - Μαρίνος Κόνσολος: Ροζ (Γιάννης Μηλιώκας - Αφροδίτη Μάνου)

Εβελίνα Νικόλιζα - Νίκος Μπάρκουλης: Mambo (N 5 - Lou Bega)

Γιώργος Βελισσάρης - Σουπερ Κική: Τα καλύτερα παιδιά (Ζοζεφίν)

Μαρίνα Πατούλη - Στέλιος Διονύσιου: Κυρα - Γιώργαινα (Γιάννης Καλαντζής)

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Τζέιμς Καφετζής: Σαν να μην πέρασε μια μέρα (Γιώργος Δημητριάδης)

Νικηφόρος - Λάουρα Νάργες: Maria (Ricky Martin)

Stan - Μάρα Μεϊμαρίδη: Ήθελα να ξερα δεν ντρέπεσαι (Άντζελα Δημητρίου)

Κατερίνα Λιόλιου - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Διθέσιο (Άλκηστις Πρωτοψάλτη)

Χάρης Βαρθακούρης - Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Καλημέρα καινούργια μου αγάπη (Άννα Βίσση)

ΣαρμπέλΝίκος ΚοκλώνηςΠηγή ΔεβετζήΤόνι ΣφήνοςΕλένη ΔήμουEurovisionΜαρίνα ΠατούληΠασχάλης