Lifestyle|28.11.2021 14:58

Στον πλανήτη των celebrities: Οι «απιστίες» της Νταϊάνα σε ντοκιμαντέρ και οι αλλαγές στο σενάριο της σειράς «Σασμός» που ζητά ο γιος της «Καλλιόπης»

Newsroom

Παπαρατσικά απρόοπτα, δηλώσεις «δηλητήριο», περιστατικά που έγιναν viral και το «παράλληλο σύμπαν» των celebrities ξεδιπλώνεται στα πιο χαρακτηριστικά βίντεο με τα spicy νέα της Κυριακής (28/11) από την εκπομπή «OPEN Weekend» με την Ελένη Τσολάκη.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του CNN, φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Κάρολο. Στην ουσία αναφέρεται, από πρώην σωματοφύλακα, ότι η Νταϊάνα «ξενοκοιτούσε».

Γιώργος Πολυχρονίου: «Δεν απασχολεί κανέναν αν γύρισε η Μενεγάκη ή ο Μικρούτσικος»

Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε στην εκπομπή και αναφέρθηκε στην Ελένη Τσολάκη, στην επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και του Ανδρέα Μικρούτσικου, στο κίνημα #metoo, αλλά και στην πρώτη σύζυγό του. «Είμαι πρωινός σε όλες μου τις συνήθειες... ακόμα και στα πονηρά. Έχω μόνιμα κλειστή την τηλεόρασή μου, μιλάω μόνος μου και παιρνάω καταπληκτικά. Δεν είχα καμία πρόταση για τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει, έχει χαλάσει η φωνή μου και με κουράζει» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος. 

Μυριέλλα Κουρεντή: Το νέο επαγγελματικό της βήμα

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε για το μουσικό δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά, αλλά και στην πρόταση που της έγινε για το «Survivor». Ακόμα, μίλησε για το περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Να σου πω την αλήθεια γενικά το ψιλομετάνιωσα που τα μοιράστηκα αυτό το σκηνικό, γιατί θεωρώ πως οι άνθρωποι που είχαν να πούνε πιο σοβαρά πράγματα γι' αυτά που είχαν υποστεί, τα είχαν πει. Για εμένα αυτό που κρατώ είναι ότι θα έπρεπε σε τέτοιες δουλειές και τέτοια σημαντικά πόστα, να μπαίνουν άνθρωποι που θέλουν το καλό. Να μην το εκμεταλλεύονται και να κοιτούν να κάνουν όσο πιο σοβαρά και καλά γίνεται την δουλειά τους» υπογράμμισε. 

Σασμός: Τι αλλαγές ζητάει στο σενάριο ο πραγματικός γιος της Καλλιόπης

Η νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο «Σασμός», που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, έχει θέμα τον έρωτα και μία κρητική βεντέτα και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας. Ωστόσο, o γιος της «Καλλιόπης» ήρθε στην Αθήνα και ζητάει, μέσω δικηγόρου, να γίνουν αλλαγές στο σενάριο. «Ο εντολέας μου αρχικά ζητάει την προστασία του. Προσπαθούμε ν' αποκτήσουμε ένα κανάλι επικοινωνίας με τον σταθμό που προβάλει την εκπομπή για να τους θέσουμε κάποια θέματα, τα οποία πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους» τόνισε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος Βασιλεία Πομπιέρη. 

Δημήτρης Γεωργαλάς: Η επιτυχία του «Σασμού» και ο κόντρα ρόλος του

Παράλληλα, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο Δημήτρης Γεωργαλάς, οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του «Σασμού», αλλά και στον κόντρα ρόλο που υποδύεται στην καθημερινή σειρά του Alpha. «Αυτό το σήριαλ έχει μία απλότητα και μία ειλικρίνεια που έχει κερδίσει τον κόσμο. Όταν είδαμε τα σενάρια, όλοι είπαμε ό,τι ήταν κάτι πολύ όμορφο. Ποτέ, όμως, δεν ξέρεις αν κάτι θα γίνει επιτυχία. Απλά ελπίζεις ότι θα πάει καλά. Αυτό ήταν μία τεράστια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας. Ο "Κώστας" είναι ο πιο κόντρα ρόλος που έχω παίξει ποτέ. Σε πολλά σημεία με δυσκολεύει και με έχει σοκάρει. Στο μόνο σημείο που μοιάζουμε είναι ό,τι ζηλεύει πολύ» δήλωσε ο ηθοποιός. 

Μιχάλης Λώλης: Μιλάω ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία ώστε να βοηθήσω τα νέα παιδιά

Ο αστυνομικός Μιχάλης Λώλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και αναφέρθηκε στο σεξουαλικό προσδιορισμό του. Ο ίδιος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για τη στιγμή που είπε στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος, αλλά και για την προσπάθειά του να βοηθήσει τα νέα παιδιά.

ντοκιμαντέρlgbtqπριγκίπισσα ΝταϊάναΜυριέλλα ΚουρεντήAlphaΕλένη Τσολάκηπρίγκιπας ΚάρολοςΣασμός