Lifestyle|29.11.2021 01:21

Karla Souza: Η πρωταγωνίστρια του «How to Get Away with Murder» στην Αθήνα - Η φωτογραφία από την Ακρόπολη

Newsroom

Η Karla Souza βρίσκεται στην Ελλάδα. Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη δραματική σειρά «How to Get Away with Murder» του ABC, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από τη βόλτα της στην Αθήνα

Η Σούζα γεννήθηκε στην Πόλη του Μεξικού, με πατέρα από τη Χιλή και μητέρα από το Μεξικό. Έζησε στο Aspen, Κολοράντο, μέχρι τα οκτώ της χρόνια. Σπούδασε υποκριτική στο Centro de Educacion Artistica, τη φημισμένη σχολή υποκριτικής που λειτουργεί από το μεγάλο μεξικάνικο μέσο ενημέρωσης, Televisa, στην Πόλη του Μεξικού. Έχει παρακολουθήσει, επίσης, μαθήματα σε μια σχολή υποκριτικής στη Γαλλία και ήταν μέρος μιας επαγγελματικής ομάδας θεάτρου που έκανε περιοδίες σε όλη τη χώρα.

Εντάχθηκε σε μία από τα πιο γνωστές δραματικές σχολές στην πόλη του Λονδίνου (Central School of Speech and Drama) και αποφοίτησε με Bachelor of Arts στην υποκριτική το 2008. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι σπουδές της, έλαβε το CCP βραβείο, που δίνεται στην πιο πολλά υποσχόμενη ηθοποιό στο Λονδίνο. Επιλέχθηκε, επίσης, να πάει στη Μόσχα, στη Ρωσία, με τον Anatoly Smilianski για εντατικά μαθήματα υποκριτικής. Στα 22 της, επέστρεψε στην Πόλη του Μεξικού και άρχισε να παίζει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. 

Το 2009, έκανε το ντεμπούτο της στη μεξικανική τηλενουβέλα «Verano de amor», που πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια Dulce Maria. Αργότερα, πρωταγωνίστησε στα μεξικάνικα σήριαλ «Los Heroes del Norte» και «La Clinica». Στον κινηματογράφο συμμετείχε στο «Από Prada σε Nada», καθώς επίσης σε άλλες δύο επιτυχίες του box office, «Nosotros los Nobles» και «Οδηγίες δεν Περιλαμβάνονται».

Το 2014, η Karla Souza μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ερμηνεύσει ρόλους στην αγγλική γλώσσα. Επιλέχθηκε να παίξει ως βασικός χαρακτήρας στη σειρά «How to Get Away with Murder» της Shonda Rhimes. Εκεί υποδύθηκε τη Laurel Castillo, μια φοιτήτρια της νομικής. Στη ίδια σειρά συμμετείχε και η Βαϊόλα Ντέιβις.

Τον Μάϊο του 2014 παντρεύτηκε τον Marshall Trenkmann, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά, τη Gianna και τον Luka. «Ο Θεός μας ευλόγησε! Υποδεχτήκαμε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη Gianna και δεν θα μπορούσαμε να νιώθουμε περισσότερο ευλογημένοι αυτή τη στιγμή» είχε γράψει η Karla Souza στα social media, όταν είχε γεννήσει την κόρη της, ενώ για το δεύτερο παίδι της είχε σημειώσει: «Γελώ τόσο από τη χαρά όσο και από τον βασανιστικό πόνο του τοκετού». 

 

How to Get Away With MurderηθοποιόςΒαϊόλα ΝτέιβιςΜεξικόΑκρόπολη