Lifestyle|29.11.2021 12:58

Σάκης Ρουβάς: Το ντουέτο με Μελίνα Ασλανίδου και ο παίκτης που «έκλεψε» από την Παπαρίζου

Newsroom

Τα «Battles», οι μάχες του «The Voice» συνεχίστηκαν και το περασμένο σαββτοκύριακο με τους τέσσερις coaches και κριτές - τους: Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός - να επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους. Ένα ντουέτο με τη Μελίνα Ασλανίδου και το «κλέψιμο» ενός παίκτη που κανείς δεν περίμενε έδωσαν μια άλλη νότα στο επεισόδιο της Κυριακής (28/11).

Οι κριτές του σόου δεχθηκαν την πολύτιμη βοήθεια τεσσάρων συναδέλφων τους στις πρόβες πριν από τα Live. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλωσόρισε την Ελένη Φουρέιρα, ο Πάνος Μουζουράκης πήρε μαζί τον Γιώργο Λιανό, η Έλενα Παπαρίζου υποδέχτηκε τη Μαντώ, ενώ τον Σάκη Ρουβά συνέδραμε η Μελίνα Ασλανίδου.

Το ντουέτο του Σάκη Ρουβά με την Μελίνα Ασλανίδου 

Σάκης Ρουβάς και Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκαν στη σκηνή και μάγεψαν το κοινό ερμηνεύοντας αγαπημένα κομμάτια σε ντουέτο.

The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς έκανε την απόλυτη ανατροπή και «έκλεψε» παίκτη την τελευταία στιγμή

Σειρά στη μουσική ανάμετρηση είχαν στο επεισόδιο της Κυριακής (28/11) η  Μαρία Αλιφέρη  και ο Νίκος Βολίκας σε ένα ξεχωριστό medley των επιτυχιών «Έλα έλα» και «Ανησύχησα». Η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να συνεχίσει στον διαγωνισμό με τη Μαρία Αλιφέρη.

Λίγο πριν οι δυο διαγωνιζόμενοι όμως κατέβουν από τη σκηνή, ο Σάκης Ρουβάς έκανε την ανατροπή και πάτησε το κουμπί του Steal, «κλέβοντας» τον Νίκο Βολίκα από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό προς το πρόσωπο του παίκτη, λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτές είναι αδυναμίες».

Ο Νίκος Βολίκας είναι από την Θεσσαλονίκη και παρά τα 23 του χρόνια έχει καταφέρει να κάνει αρκετές συνεργασίες και έχει αγαπηθεί από το κοινό της συμπρωτεύουσας. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής ανέβηκε στην σκηνή του The Voice  of Greece  για τις blind oditions  επιλέγοντας να τραγουδήσει το «Μαζί σου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος ακούγοντας την ερμηνεία του άρχισε να χορεύει και χωρίς δεύτερη σκέψη πάτησε το κουμπί.

The VoiceΈλενα ΠαπαρίζουΚωνσταντίνος ΑργυρόςΣάκης ΡουβάςΜελίνα ΑσλανίδουΠάνος Μουζουράκης