Lifestyle|04.12.2021 15:30

Just the 2 of us: Η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθαρίζει αν θα παραμείνει στο σόου - Τι συμβαίνει με Πετρέλη και η εμφάνιση του Light

Newsroom

Το «Just the 2 of Us» επιστρέφει με εκπλήξεις αλλά και μία αποχώρηση. Ανάμεσα στα λαμπερά ζευγάρια του σόου, τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη και τους τέσσερις κριτές, το τηλεοπτικό κοινό θα δει και τον γνωστό ράπερ Light, στην πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση που θα καθηλώσει!

Η εμφάνιση του Θάνου Πετρέλη και της Μαρίνας Πατούλη στο δέκατο live του «J2US» και η σκληρή κριτική που δέχτηκαν, έφερε αναστάτωση, αλλά και την οικειοθελή αποχώρησή της από το show. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο τραγουδιστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ισχύει για τη συνεργασία τους και την επιλογή του τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Πετρέλης διέψευσε ότι η Μαρίνα Πατούλη του ζήτησε να αλλάξουν το κομμάτι που εν τέλει ερμήνευσαν: «Έγινε αυτό που έγινε στο live του Σαββάτου το είδατε όλοι. Δεν ισχύει ότι η Μαρινα Πατούλη μου ζήτησε να αλλάξουμε τραγούδι, υπάρχουν και μάρτυρες. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε εγώ αποχώρησα από το show, δεν υπάρχει περίπτωση να με ξανά δείτε στο just. Η χημεία μου με τη Μαρίνα όταν συναντηθήκαμε ήταν πολύ καλή, γενικά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Οι γνώμες διίστανται, αλλά η αλήθεια είναι μια».

Για τον αιχμηρό σχολιασμό της επιτροπής, πρόσθεσε αμέσως μετά: «Ήταν άκομψη και όχι ευγενική η άποψη της κριτικής επιτροπής. Μιλάω γενικά, εγώ επρεπε να υποστηρίξω τη θέση που είχαμε σαν ζευγάρι. Πάντα ένας προπονητής ξέρει καλύτερα, υπάρχουν και εκείνοι στην εξέδρα που θα αρχίσουν να βρίζουν και να ρωτάνε γιατί τον εβαλες αυτόν τον παίκτη να παίξει. Η Δέσποινα Βανδή ξέρει από ποδόσφαιρο θα με καταλαβει».

Μαρίνα Πατούλη για J2US: «Το τραγούδι «Κυρα-Γιώργαινα» με εκφράζει πολύ»

Στην εκπομπή «Open Weekend» η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε στην κάμερα: «Αύριο είναι το αποχαιρετιστήριο το δικό μου στο Just. Θα τραγουδήσω με τον Στέλιο Διονυσίου το «Κυρα-Γιώργαινα». Θα το διασκεδάσουμε. Το τραγούδι μού το ανέθεσε η παραγωγή και είναι ένα τραγούδι που μου αρέσει και με εκφράζει πάρα πολύ. Με τον Πετρέλη δεν έχουμε μιλήσει. Ήταν κακή επιλογή τραγουδιού, έγιναν και κακές στιγμές. Εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ να αποχωρήσω. Ο Νίκος είναι φίλος καρδιάς, με τον κ. Πετρέλη χάλασε το έργο. Αύριο θα πω το «Κυρα-Γιώργαινα» και το αφιερώνω το τραγούδι σε όλες τις γυναίκες που από έναν "Γιώργο" ταλαιπωρήθηκαν, ερωτεύτηκαν και μπήκε στο αμάξι του και μπάι μπάι». 

Η εμφάνιση του Light στo Just the 2 of Us

Ο αγαπημένος ράπερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι Θεσσαλονικιός με μητέρα από την Κένυα και Πόντιο πατέρα. Σήμερα είναι ο #1 rapper στην Ελλάδα με 550.000 μηνιαίους ακροατές στο Spotify. Aπόσπασμα από την πρόβα του Light για το σόου προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

J2USΝίκος ΚοκλώνηςJust the 2 of usΜαρίνα ΠατούληΘάνος Πετρέλης