Lifestyle|05.12.2021 11:40

The Voice: Έλενα Παπαρίζου και Μαντώ σε ένα εκρηκτικό ντουέτο - «Κάγκελα παντού» για Μουζουράκη και Λιανό

Newsroom

Με δύο ακόμα επεισόδια ολοκληρώνονται αυτό το σαββατοκύριακο (4-5/12) τα Battles του «The Voice» φέρνοντάς μας, μία ανάσα πριν από τα live των Cross Battles. Οι coaches έχουν οργανώσει τους τραγουδιστές τους σε ζευγάρια και μία τριάδα. Ο κάθε διαγωνιζόμενος ερμηνεύει το τραγούδι που του έχει ανατεθεί σε ντουέτο. Στο τέλος της εμφάνισης μόνο ένας από τους δύο ή από τους τρεις προκρίνεται στην επόμενη φάση εκτός κι αν κάποιος άλλος coach κάνει χρήση του steal.

Σε αυτή τη φάση, οι coaches έχουν την πολύτιμη βοήθεια τεσσάρων ξεχωριστών καλλιτεχνών. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχεται την Ελένη Φουρέιρα, ο Πάνος Μουζουράκης θα έχει στο πλευρό του τον Γιώργο Λιανό, η Έλενα Παπαρίζου ενώνει τις δυνάμεις της με την Μαντώ, ενώ ο Σάκης Ρουβάς θα έχει στο πλάι του την Μελίνα Ασλανίδου. Η σύμπραξη coaches και guest coaches δε σταματά εκεί αφού ντουέτα-έκπληξη ανέβηκαν σκηνή του The Voice of Greece.

Έλενα Παπαρίζου και Μαντώ στη σκηνή του The Voice - «I ‘m every woman»

Το Σάββατο (04/12) η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με τη Μαντώ σε ένα συγκλονιστικό ντουέτο με άρωμα… γυναίκας, αφού ερμήνευσαν  τα τραγούδια: «A natural woman», «I ‘m every woman», «Dangerous Woman». Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μαντώ και εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ καλές φίλες μιας και έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Από την πλευρά της, η Μαντώ μίλησε για την επικείμενη δισκογραφική δουλειά της.

Ο Πάνος Μουζουράκης μοιράστηκε τη σκηνή με τον Γιώργο Λιανό σε ένα ιδιαίτερο, κεφάτο και… πολυσυλλεκτικό performance που περιελάμβανε τα τραγούδια: «Τα τραγούδια μου τ’ αμερικάνικα», «Τσάμικο», «10000 watt», «Κάγκελα παντού», «Ο λάκκος με τα αστεία»!  Το δίδυμο «φωτιά» προλόγισε ο Σάκης Ρουβάς.

Την Κυριακή (05/12) ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα σε μία καυτή σύμπραξη επί σκηνής ερμηνεύουν τα τραγούδια: «Τελικά», «Μπορεί», «Μαζί σου», «Καραμέλα», «Πόσο», «Fuego», «Σε χρειάζομαι», «Αεράκι».

The VoiceΈλενα ΠαπαρίζουΣάκης ΡουβάςΕλένη ΦουρέιραΠάνος ΜουζουράκηςΚωνσταντίνος ΑργυρόςΜαντώ