Lifestyle|05.12.2021 16:48

Ζιζέλ Μπούντχεν: Το σουπερμόντελ από τη Βραζιλία έσωσε μια θαλάσσια χελώνα και το βίντεο έγινε viral

Newsroom

Η διάσημη Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) έσωσε μία θαλάσσια χελώνα από βέβαιο θάνατο και δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram... προς γνώση και συμμόρφωση. H Ζιζέλ περπατούσε στην παραλία όταν ο σκύλος της, Onyx, άρχισε να γαβγίζει προς μια στοίβα από σκουπίδια που είχε ξεβράσει ο ωκεανός. Πλησιάζοντας, αντίκρισε έκπληκτη μια μεγάλη θαλάσσια χελώνα, μπλεγμένη σε δίχτυα ψαρέματος. Αμέσως ανέλαβε δράση, και το βίντεο παρουσιάζει το μοντέλο να ελευθερώνει το ζώο.

Η Ζιζέλ έσωσε μια θαλάσσια χελώνα από τα... δίχτυα!

«Η ζωή είναι μία αλληλουχία ευκαιριών που εμφανίζονται μπροστά μας καθημερινά και εμείς θα πρέπει να διαλέξουμε τι θα κάνουμε. Η σημερινή ημέρα δεν διέφερε» έγραψε η Ζιζέλ, τονίζοντας μετά ότι η χελώνα είχε ένα βλέμμα απελπισίας και κούρασης στα μάτια της, καθώς τα δίχτυα ήταν μπλεγμένα γύρω από το σώμα της. Αφού την απελευθέρωσε, η χελώνα ήταν πολύ κουρασμένη για να περπατήσει και να επιστρέψει στον ωκεανό. Η Ζιζέλ εξήγησε ότι τη σήκωσε και την πήγε στο νερό. «Θυμηθείτε ότι η αλλαγή ξεκινάει από μία απλή πράξη».

 

Στα προηγούμενα γενέθλιά της η Ζιζέλ ζήτησε από τους followers της αντί για δώρο να βοηθήσουν για να φυτευτούν δέντρα στον Αμαζόνιο μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Τελικά συγκεντρώθηκαν πόροι ικανοί για να φυτευτούν 250.000 δέντρα, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα την Ζιζέλ. Το μοντέλο και επιχειρηματίας έχει γυρίσει ντοκιμαντέρ με το National Geographic στον Αμαζόνιο το 2016, πριν τις μεγάλες φωτιές στην περιοχή. 

Η 41χρονη Ζιζέλ Μπούντχεν, παντρεμένη με τον αστέρα του αμερικανικού φούτμπολ Τομ Μπρέιντι, έχει έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση με πολιτικά πρόσωπα της Βραζιλίας με αντικείμενο τις πολιτικές για τη συρρίκνωση ή την εξάλειψη προστατευμένων περιοχών του Αμαζονίου.

περιβάλλονΖιζέλ Μπούντχενθαλάσσια χελώναδιάσωσηΒραζιλίαμοντέλο