Lifestyle|06.12.2021 13:00

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Κοινή έξοδος για τον Ολυμπιονίκη και την πρώην παίκτρια του Survivor

Newsroom

Ο Πύρρος Δήμας φαίνεται πως, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του, έχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του. Ο σπουδαίος Έλληνας Oλυμπιονίκης εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση με την πρώην παίκτρια του «Survivor» και αθλήτρια του στίβου, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Την Αφροδίτη Σκαφίδα την είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Happy Day» είναι ζευγάρι με τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη μας. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο, ο Πύρρος Δήμας απέφευγε να πει οτιδήποτε για την Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία τον συνόδευε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι αθλήτρια του στίβου που αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού. Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ.

Η Σκαφίδα υπερέβη πρώτα τα 4,50μ και στη συνέχεια τα 4.55μ για να καταρρίψει την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση που ήταν 4,48μ από τις 11 Ιουνίου 2005 και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008. Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41μ.

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 συμμετείχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης Survivor, όπου διαγωνίζονταν με την ελληνική ομάδα, αλλά λίγους μήνες αργότερα άλλαξε ομάδα και πήγε στην άσπρη. Κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την 4η θέση.

 

 

 

Με τον Ατζούν έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση – Είχε στείλει το τζετ του να με πάρει 

Μιλώντας στην εκπομπή «Pop Up» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή η Αφροδίτη Σκαφίδα είχε πει για το ριάλιτι επιβίωσης: «Υπήρχαν παιδιά που προσπάθησαν να πάρουν χρήματα μαζί τους, αλλά η παραγωγή μας είχε ψάξει τα πράγματα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σάκης Κατσούλης με συμβουλεύτηκαν πριν να μπουν στο παιχνίδι. Ο Ασημακόπουλος με ρώτησε αν μπορεί να γυμνάζεται μέσα στο παιχνίδι και του είπα… ξέχνα το».

Ανέφερε επίσης για τη σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί: «Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει πει και ο ίδιος ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια και με έχει καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά, έμεινα στη βίλα του. Είναι πάρα πολύ οικείος, σαν να είσαι με έναν φίλο σου».

Αφροδίτη ΣκαφίδαSurvivorΠύρρος Δήμαςολυμπιονίκηςαθλήτρια