Lifestyle|06.12.2021 17:22

Αshley Graham: Aπομυθοποιεί την πραγματικότητα μιας εγκυμοσύνης - «Οι ραγάδες μου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής»

Newsroom

Η Άσλεϊ Γκράχαμ (Αshley Graham) διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της, καθώς είναι και πάλι έγκυος σε δίδυμα. Πρόσφατα, το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ποζάροντας χωρίς ρούχα, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με στόχο να μεταφέρει στις γυναίκες ένα σημαντικό μήνυμα: «Ν' αγαπάτε το σώμα σας ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης σας, που μπορεί να ζυγίζετε 20 κιλά παραπάνω».

Η ίδια εκθέτει σε πρώτο πλάνο τη φουσκωμένη της κοιλιά και τις ραγάδες της, ενώ είναι εντελώς αμακιγιάριστη, φυσική και τα μαλλιά της είναι πιασμένα πάνω. Στη λεζάντα της ανάρτησής της σημειώνει: «Ο Justin λέει ότι οι ραγάδες μου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής».

 

Η 31χρονη είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της από τα media για αρκετούς μήνες, ενώ ακόμα και στο Instagram στο οποίο είναι αρκετά ενεργή, κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. 

 

Η Άσλεϊ Γκράχαμ είναι το πιο διάσημο plus-size μοντέλο στη βιομηχανία της μόδας και στόχος της - όπως δηλώνει σε κάθε δημόσια ομιλία της - είναι όλες οι γυναίκες να αισθάνονται πιο σίγουρες για το σώμα τους. Μάλιστα η ίδια έχει δημιουργήσει σειρά μαγιό για γυναίκες με καμπύλες σε συνεργασία με το brand Swimsuits For All. Η ακτιβίστρια Γκράχαμ δεν «κολλάει» πουθενά. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Marie Claire, έχει δηλώσει ότι θα επιθυμούσε να πάρει μέρος στην επίδειξη μόδας της Victoria's Secret, εάν η εταιρεία αποφάσιζε να συμπεριλάβει plus size μοντέλα στις επιδείξεις της.

 

μοντέλοΆσλεϊ Γκράχαμεγκυμοσύνηinstagram