Lifestyle|11.12.2021 17:25

Καίτη Γαρμπή - Δημήτρης Σχοινάς: Μαζί στη σκηνή του «Just The 2 Of Us» - «Τον καμαρώνω που είναι ένας δίμετρος τύπος»

Newsroom

Η Καίτη Γαρμπή μαζί με τον γιο της Δημήτρη Σχοινά τραγουδούν στη σκηνή του «J2US» το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου. Το «Just The 2 Of Us» συνεχίζει ακάθεκτο και μπαίνει στην τελική ευθεία. Στο πιο απρόβλεπτο και ανατρεπτικό show οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ. Απόψε, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται ζωντανά στη σκηνή τη μοναδική Καίτη Γαρμπή.

Η έκπληξη της βραδιάς, ο Δημήτρης Σχοινάς, που για πρώτη φορά θα μοιραστεί την τηλεοπτική σκηνή με την μητέρα του, ερμηνεύοντας παλιές αγαπημένες και νέες επιτυχίες στο πλευρό της απογειώνοντας τη βραδιά!

Καίτη Γαρμπή για Δημήτρη Σχοινά: «Τον καμαρώνω που είναι ένας δίμετρος τύπος, είναι το έργο της ζωής μου»

Η Καίτη Γαρμπή δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στον γιο της και πρόσφατα πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η μεγάλη ομοιότητα με τον πατέρα του, Διονύση Σχοινά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλοντας να κάνει χιούμορ έγραψε στη λεζάντα της: «Με το γιο μου! Παρεμπιπτόντως στη συνέντευξη που δώσαμε εγώ ήμουν ΚΑΘΙΣΤΗ κι εκείνος ΟΡΘΙΟΣ».

 

 

 

Στην κοινή τους συνέντευξη για την πρεμιέρα στην «Αυτοκίνηση» η Καίτη Γαρμπή δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είμαι αυστηρή. Οι μαμάδες είναι πάντα πιο αυστηρές. Εμένα (ο Δημήτρης) με ρωτάει για πράγματα πιο γυναικεία, να αγοράσει τα λουλούδια του ή ένα δώρο. Με τον μπαμπά του λέει άλλα…

Τον καμαρώνω που είναι ένας δίμετρος τύπος, είναι το έργο της ζωής μου! Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές (γέλια). Εγώ θέλω μια κοπέλα να τον αγαπάει, να τον λατρεύει, να τον σέβεται! Τι άλλο θέλει μια μαμά, όλες οι μαμάδες το ίδιο θέλουμε, μια γυναίκα να αγαπάει το παιδί μας. Αυτά είναι καινούργια πράγματα για τον Δημήτρη, είναι σοβαρός. Το ξεκίνησε καλά. Ναι μου έχει γνωρίσει την κοπέλα του»!

Να θυμίσουμε ότι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, ο Διονύσης Σχοινάς έκανε τηλεοπτικά πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή και παντρεύτηκαν. Το 1999 απέκτησαν τον γιο τους Δημήτρη, ο οποίος είναι σήμερα 22 ετών! Ο Δημήτρης Σχοινάς έχει ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του στο χώρο της μουσικής και ήδη έχει κυκλοφορήσει τα πρώτα δικά του τραγούδια.

To Twitter για Καίτη Γαρμπή και Δημήτρη Σχοινά

Η ομοιότητα του Δημήτρη με τον πατέρα του ήταν κάτι που σχολιάστηκε πάρα πολύ στα social media, που κατακλύστηκαν από τους φανς της Καίτης Γαρμπή. Δείτε μερικά tweets:

Δημήτρης ΣχοινάςJ2USJust the 2 of usΚαίτη ΓαρμπήΝίκος ΚοκλώνηςΔιονύσης Σχοινάς