Lifestyle|13.12.2021 09:20

Η Peloton βάζει τον Chris Noth σε νέα διαφήμιση - Ο Mr Big του Sex and the City ζει και βασιλεύει

Newsroom

Έντεκα χρόνια μετά από το δεύτερο sequel τους, το «Sex and the City» επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας, με τίτλο «And Just Like That», αποτελείται από δέκα επεισόδια μισής ώρας και είναι διαθέσιμα στο HBO Max. Σοκ έπαθαν οι φανς της σειράς βλέποντας το «τέλος» του μεγάλου έρωτα της Κάρι Μπράντσο, Mr. Big (τον υποδύεται ο ηθοποιός Κρις Νοθ). Στο πρώτο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της καλτ σειράς - που λέον λέγεται «And Just Like That» - o Τζον Πρέστον παθαίνει καρδιακή προσβολή έπειτα από εντατική άσκηση σε ένα στατικό ποδήλατο Peloton. 

Ο αιφνίδιος χαμός του πρωταγωνιστή δεν σόκαρε μόνο το κοινό, αλλά και τη... Γουόλ Στριτ, με τη μετοχή της εταιρείας στατικών ποδηλάτων και αθλητικού εξοπλισμού να παίρνει την κάτω βόλτα. Ο όμιλος αντέδρασε, απαντώντας ότι δεν γνώριζε ότι το ποδήλατο θα χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο και δημοσιοποίησε την άποψη της Δρα Σούζαν Στάινμπαουμ, γνωστής καρδιολόγου, για τον... «έκλυτο» βίο του Mr. Big.  «Πολλοί θα χαρακτήριζαν άμετρο τον τρόπο ζωής του Μίστερ Μπιγκ, με κοκτέιλ, πούρα, μπριζόλες. Διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο επειδή είχε υποστεί μια πρώτη καρδιακή προσβολή στον κύκλο 6», είχε σχολιάσει η γιατρός.

Και κάπως έτσι ο Mr. Big είναι ξανά ζωντανός 

Η Peloton έκανε την κίνηση ματ επιστρατεύοντας τον ίδιο τον Mr. Big σε διαφημιστικό βιντεάκι στο Twitter. 

Ο Κρις Νοθ μπροστά από ένα τζάκι με την Τζες Κινγκ και φόντο δύο ποδήλατα Peloton μιλάει για τα «νέα ξεκινήματα».  «Φαίνεσαι μια χαρά», του λέει η Κινγκ - «νιώθω μια χαρά» της απαντάει. «Έτοιμη για άλλον ένα γύρο» τη ρωτάει κοιτώντας τα ποδήλατα. «Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να μην το κάνουμε» της με νόημα. Η φωνή του ηθοποιού Ράιαν Ρέινολντς εξηγεί τα θετικά της άσκησης ολοκληρώνοντας με το «Είναι ζωντανός»!

τηλεοπτική σειράSex and the CityΚρις ΝοθποδήλατοAnd Just Like ThatΣάρα Τζέσικα Πάρκερ