Lifestyle|13.12.2021 10:47

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ο έρωτας της Βασιλικής στο «Σασμό» και πώς είναι να την σκηνοθετεί ο σύζυγός της

Newsroom

«Με τον "Εραστή δυτικών προαστίων" ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός Μαριλίτα Λαμπροπούλου, που επέστρεψε ύστερα από πολλά χρόνια στην τηλεόραση με τη σειρά «Σασμός». Η γνωστή ηθοποιός ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε τον ρόλο της, αλλά και για τον σύζυγό της, τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη.

«Έχω μια άνεση όταν με σκηνοθετεί ο σύζυγός μου. Δεν μπλέκονται οι δύο ρόλοι. Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη - πέρα από όλα αυτά τα φανταστικά χαρακτηριστικά - είναι ο τρόπος που μου είπε "γεια σου, χαίρω πολύ", ο τρόπος που με κοίταξε και μου χαμογέλασε την πρώτη φορά», είπε και πρόσθεσε: «Κατευθείαν μου φάνηκε διαφορετικός από όλων των άλλων. Δεν τον ερωτεύτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά άρχισε να λέω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει κάτι διαφορετικό».

Για τον ρόλο της στον «Σασμό» ανέφερε ότι την άγγιξε όταν τον διάβασε και πίστεψε ότι θα γίνει το ίδιο με το κοινό. «Έχω κι εγώ αγωνία για τη συνέχεια του Σασμού» σημείωσε χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τα επόμενα επεισόδια. Θυμίζουμε ότι οι τηλεθεατές ανυπομονούν να δουν στον «Σασμό» πώς θα εξελιχθεί ο έρωτάς του Μαθιού (Δημήτρης Λάλος) με τη Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου), η οποία έμεινε χήρα μετά τη δολοφονία του Στεφανή. 

 

Μαριλίτα Λαμπροπούλου για Γιάννη Νταλιάνη: «Θα συνεχίζετε να βλέπετε τον σύζυγό μου στις Άγριες Μέλισσες»

Σε συνέντευξή της στο «7 Μέρες Tv» η ηθοποιός είχε πει για τον σύζυγό της. «Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση, και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα "να μια ωραία στιγμή".

 

Προσωπικά, για μένα, χειρότερο πράγμα από την καραντίνα δεν υπήρξε. Μεγάλη η αβεβαιότητα και το οικονομικό τσουνάμι που έπληξε το θέατρο για ένα χρόνο. Τώρα εμβολιαστήκαμε και νιώθω μια χαρά που πάω στα τηλεοπτικά γυρίσματα. Γιατί το γυαλί είναι αλήθεια και η κάμερα δείχνει ακόμα και τις σκέψεις σου. Βέβαια, και θα συνεχίζετε να βλέπετε τον σύζυγό μου στις Άγριες Μέλισσες γιατί δεν θα φύγει από το πλευρό του Σεβαστού και την τρίτη σεζόν. Μόνο οι κόρες μας δεν θα μας βλέπουν και τους δύο στην τηλεόραση γιατί ακόμα είναι μικρές» είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

ΣασμόςΜαριλίτα ΛαμπροπούλουΓιάννης ΝταλιάνηςηθοποιόςΆγριες μέλισσες