Lifestyle|13.12.2021 01:30

Armie Hammer: Ο «κανίβαλος» του Χόλιγουντ βγήκε από το κέντρο αποτοξίνωσης

Newsroom

Ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ (Armie Hammer) προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2021 κάνοντας αποτοξίνωση - ενώ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βία κατά των γυναικών και για κανιβαλιστικό εθισμό στο σεξ.

Η εφημερίδα Sun επικαλείται πηγή σύμφωνα με την οποία ο Χάμερ έχει πλέον βγει από την κλινική αποτοξίνωσης, στην οποία πέρασε 9 μήνες. «Τα πάει πολύ καλά και είναι υπέροχα νέα για την οικογένειά του. Είναι πίσω στα νησιά Κέιμαν» είπε η πηγή στην εφημερίδα.

Ο Χάμερ παραμένει υπό έρευνα στο Λος Άντζελες για κατηγορίες ότι επέδειξε βίαιη συμπεριφορά αλλά και κανιβαλιστικές τάσεις κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών συνευρέσεων. Πρώην ερωμένη του ηθοποιού ισχυρίστηκε ότι «την κακοποίησε ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους», αναφέρει η Sun, προσθέτοντας ότι φέρεται να άφησε μια σειρά από προσβλητικά μηνύματα σε άλλες γυναίκες.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ολοκλήρωσε την έρευνά της για τις καταγγελίες βιασμού εναντίον του Χάμερ και διαβίβασε την υπόθεση στο γραφείο του τοπικού εισαγγελέα, ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες το TMZ.

 

Άρμι Χάμερ: Ο «κανίβαλος» του Χόλιγουντ κατηγορείται για άγριο βιασμό

Τον φτιάχνει να «τους κόψει το κεφάλι», να «ξεριζώσει την καρδιά τους και να την κρατήσει στα χέρια του», «να φάει κομμάτια τους». Πού ξεκινάει η φαντασία και πού η πραγματικότητα για τον 34χρονο χολιγουντιανό ηθοποιό θα κληθούν να ανακαλύψουν οι Αρχές μετά τη συγκλονιστική καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας με το όνομα Έφι. Η κοπέλα κατήγγειλλε περιστατικό άγριου βιασμού από τον ηθοποιό επί τέσσερις ώρες, όταν εκείνη ήταν 20 ετών: «Με ανάγκασε να κάνω τρομακτικά πράγματα, κάποια στιγμή χτυπούσε το πρόσωπο μου σε έναν τοίχο, νόμιζα ότι θα με σκότωνε»!

Η 24χρονη πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε δημόσια ότι την κακοποίησε σωματικά, ψυχικά και σεξουαλικά. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Call Me By Your Name» και δισέγγονος του πάμπλουτου μεγιστάνα του πετρελαίου, Armand Hammer, αρνείται όλες τις κατηγορίες, μιλώντας για «συναινετικό σεξ», ενώ κι άλλες πρώην ερωτικοί παρτενέρ του δημοσιοποίησαν μηνύματα που τους έστελνε - κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του - τα οποία φανέρωναν σεξουαλικές φαντασιώσεις με τάσεις βίας και κανιβαλισμού.

 

Ο  Άρνι Χάμερ πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του,  Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς, ενώ με αφορμή τις καταγγελίες και από άλλες γυναίκες για κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση, αποσύρθηκε από τα γυρίσματα μίνι σειράς με τίτλο «The Offer», αλλά και από τη ρομαντική κωμωδία «Shotgun Wedding», στην οποία θα συμπρωταγωνιστούσε με τη Τζένιφερ Λόπεζ. Έχει δύο παιδιά και ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος επέλεξε να παραιτηθεί από την ταινία «Shotgun Wedding» για να αφοσιωθεί σε αυτά εν μέσω καταγγελιών εναντίον του.

Πρόσφατα μία δημοσιογράφος του Esquire αποκάλυψε ότι ο Χάμερ ήταν γνωστός στην πιάτσα: «Μιλώντας με μία πολύ διάσημη κι αξιαγάπητη ηθοποιό πριν χρόνια, με παρακάλεσε να σταματήσω την ηχογράφηση για λίγο και μου είπε off the record όλα αυτά που αποκαλύπτονται σήμερα».

ηθοποιόςβίαΆρμι ΧάμερΧόλιγουντ