Lifestyle|14.12.2021 09:11

Ημιτελικός GNTM 4: Η αποχώρηση του φαβορί και τα δάκρυα από Κυβέλη - «Δεν έχω δεδομένο ένα σπίτι, πρέπει να παλεύω»

Newsroom

Τον ημιτελικό του «GNTM 4» παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Δευτέρας (13/12) μέσα από τη συχνότητα του Star. Τέσσερα μοντέλα έφτασαν στην ... πηγή και διαγωνίστηκαν για να περάσουν στην επόμενη τελική φάση του GNTM. Ο λόγος για την Κυβέλη, την Ειρήνη, την Όλγα και τον Κωνσταντίνο, που έβαλαν τα δυνατά τους, προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε στις 20 Δεκεμβρίου. Η αποχώρηση του μεγάλου φαβορί έφερε αναστάτωση!

Ημιτελικός GNTM 4 - Η disco φωτογράφηση ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό

Τα τέσσερα μοντέλα κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μια ιδιαίτερα απαιτητική φωτογράφιση, στην οποία συμμετείχαν όλοι ταυτόχρονα. Θα έπρεπε να «κλέψουν» την παράσταση από του συμπαίκτες τους, ενώ η δοκιμασία είχε disco party, ξέφρενο χορό και πολλή λάμψη. Φορώντας δημιουργίες Βρεττού Βρεττάκου, οι παίκτες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με 15 κομπάρσους, από τον… φακό του Κοσμά Κουμιανού, σε δύο ξεχωριστά σετ.

Νωρίτερα, τα μοντέλα μπήκαν και στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τον Γιώργο Καραβά να τους φέρνει το δέντρο και όλοι μαζί να το στολίζουν. Ο coach του παιχνιδιού συζήτησε μαζί τους για τις επιθυμίες τους, μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός, με τους τέσσερις να αναφέρουν τις οικογένειες τους και να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στη disco φωτογράφηση η Όλγα και ο Κωνσταντίνος που φωτογραφήθηκαν για support πίσω από την Ειρήνη είχαν συνεννοηθεί να βγάλουν on set ότι είναι ζευγάρι. Αυτό, τράβηξε τα βλέμματα από την Ειρήνη, που ήταν και εκείνη που διαγωνιζόταν. Φυσικά έγινε έξαλλη με τους φίλους της, που δεν την υποστήριξαν, σε αντίθεση με την Κυβέλη, που προσπάθησε να την βοηθήσει. Το σαμποτάζ λειτούργησε!

Δείτε τα βίντεο της φωτογράφισης του ημιτελικού:

Τα μοντέλα μπροστά στους κριτές του GNTM 4 - Η απουσία της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου από το πλατό

Τα τέσσερα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό για να συναντήσουν τους κριτές. Ωστόσο, από το πλατό του ημιτελικού έλειπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, με τους διαγωνιζόμενους να ανησυχούν με την απουσία της. Η κριτής του ριάλιτι μόδας εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης από το σπίτι και εξήγησε πως ο λόγος που σήμερα δεν βρέθηκε στο πλατό ήταν ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. «Σας νιώθω τόσο κοντά μου. Σας βλέπω και σας καμαρώνω. Είστε όλοι υπέροχοι. Δυστυχώς δεν είμαι κοντά σας, στο πλατό. Ένα θέμα υγείας με είχε κρατήσει πίσω. Δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω, δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι εκτός από αυτή τη διαδικασία. Εγώ με τη σειρά μου θα πω την κρίση μου για τις εικόνες που θα δω και ανυπομονώ να τις δω», είπε μεταξύ άλλων η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ο Δημήτρης Σκουλός παράλληλα, εμφανίστηκε με μάσκα και εξήγησε αμέσως τον λόγο. «Με βλέπετε με μάσκα λόγω της έξαρσης εκεί έξω. Προτιμώ να μένω ασφαλείς γιατί έχω και ένα νεογέννητο στο σπίτι. Προτιμώ να προστατεύομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Η Κυβέλη είχε την καλύτερη φωτογραφία και πέρασε ως πρώτη στον τελικό. Στην δεύτερη θέση και αντίπαλός της στη διεκδίκηση του… στέμματος ομορφιάς η Όλγα. Στο bottom 2 έμειναν οι Κωνσταντινος και Ειρήνη. Λίγο πριν το τέλος η Ειρήνη αποχώρησε! Έτσι το μοντέλο που στο τέλος τραγουδησε το «crying at the discoteque» ήταν η Ειρήνη, η οποία αποχώρησε με κλάματα.  

Κυβέλη: «Δουλεύω από τα 14 μου για να βοηθήσω, να βοηθηθώ. Έχω μάθει να παλεύω»

Νωρίτερα τα μοντέλα ρωτήθηκαν για τις πιο δύσκολες στιγμές τους μέχρι τώρα στο GNTM. H Κυβέλη απάντησε ότι αυτό που την ζόρισε πιο πολύ ήταν όταν έπαινε όλα τα disadvantage. Στη συνέχεια. Όμως το 19χρονο μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα λέγοντας πως έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της.

«Δουλεύω από τα 14 μου για να βοηθήσω, να βοηθηθώ. Έχω μάθει να παλεύω. Δεν έμαθα εδώ μέσα να παλεύω. Αξίζω τη νίκη. Δεν έχω δεδομένα πολλά πράγματα που έχουν δεδομένα οι άλλοι. Δεν έχω δεδομένο ένα σπίτι, δεν έχω δεδομένη μία δουλειά, δεν έχω δεδομένο ένα πανεπιστήμιο, δεν έχω δεδομένο να έχω χρήματα κάθε μήνα, όσα μου χρειάζονται για να ζήσω. Έχω δεδομένο μόνο ό,τι καταφέρνω μόνη μου και είμαι πολύ περήφανη που το καταφέρνω αυτό στα 19 μου», εξομολογήθηκε η Κυβέλη μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

Το «Breakfast at Tiffany's» - την περίφημη ταινία με την Όντρεϊ Χέπμπορν - θα κληθούν να «αναβιώσουν» οι τρεις φιναλίστ στο πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του 4ου κύκλου του Greece's Next Top Model που θα προβληθεί την Τρίτη 14/12.

αποχώρησημοντέλαGNTMGNTM 4Ισμήνη ΠαπαβλασοπούλουΔημήτρης Σκουλός