Lifestyle|30.01.2019 14:02

Τα ζώδια της Τετάρτης (30/1)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δείχνει πως ξεκινά µια µέρα γεµάτη συναντήσεις και συζητήσεις µε ανθρώπους που αγαπάς. Το εξάγωνο που σχηµατίζει η Σελήνη µε τον Ηλιο και τον Ερµή από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι ώρα για συλλογικές δραστηριότητες, επαφές µε φίλους αλλά και νέες γνωριµίες.

Ταύρος

Σήµερα η διάθεσή σου θα είναι περίεργη. Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσµένα συναισθήµατα και νιώθεις άβολα µε τις ίδιες σου τις σκέψεις. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο και τον Ερµή από τον Υδροχόο δείχνει πως η ήµερα µπορεί να φαίνεται περίεργη, όµως θα έχει ευκαιρίες σε επαγγελµατικά ζητήµατα.

∆ίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δηµιουργεί την ανάγκη να κερδίσεις τους ανθρώπους τους οποίους θα συναναστραφείς. Το εξάγωνο που σχηµατίζει µε τον Ηλιο και τον Ερµή που βρίσκονται στον Υδροχόο υποδηλώνει πως κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο για εσένα και η συµπεριφορά σου θα κερδίσει τα εύσηµα.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και γεµίζει την ηµέρα σου µε δουλειές, µάλιστα κάποιες από αυτές θα έρθουν υπό τη µορφή έκτακτων, γι’ αυτό θα πρέπει να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο και τον Ερµή στον Υδροχόο θα σου υπενθυµίσουν πως µε σωστό προγραµµατισµό όλα θα γίνουν.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου χαρίσει µια πολύ καλή ηµέρα καθώς η διάθεσή σου θα σε παρακινήσει να δεις φίλους ή να ασχοληθείς µε δραστηριότητες που σου αρέσουν. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο και τον Ερµή από τον Υδροχόο δείχνει πως θα έχεις συµµάχους στα σχέδιά σου, ακόµα και στη διασκέδαση.

Παρθένος

Σήµερα έχεις ανάγκη τη θαλπωρή της οικογένειάς σου. Η Σελήνη στον Τοξότη σού δηµιουργεί την ανάγκη να περάσεις χρόνο µε τους δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο και τον Ερµή στον Υδροχόο θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις µεταξύ σας και δεν αποκλείεται να φέρει και λύση σε ένα ζήτηµα που σας απασχολεί.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να µοιραστείς τις σκέψεις σου και οτιδήποτε σε απασχολεί µε τους γύρω σου. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο και τον Ερµή στον Υδροχόο δείχνει πως µέσα από συναντήσεις και επαφές µε κόσµο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και νέες γνωριµίες.

Σκορπιός

Σήµερα θα έχεις ιδιαίτερη έφεση σε οτιδήποτε σχετίζεται µε λογαριασµούς και υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη δεν σε αφήνει να ξεχάσεις αυτά τα θέµατα. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο και τον Ερµή στον Υδροχόο δείχνει πως πρέπει να ακούσεις τη γνώµη της οικογένειάς σου σχετικά µε ένα οικονοµικό σου ζήτηµα.

Τοξότης

Σήµερα θα είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος/η καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν θα αφήσει να µην κάνεις εντύπωση! Το εξάγωνο µε τον Ηλιο και τον Ερµή από τον Υδροχόο δείχνει πως θα έχεις εξαιρετική επικοινωνιακή διάθεση, η οποία θα φέρει επαφές µε ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια διάθεση µε εσένα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το εξάγωνο µε τον Ηλιο και τον Ερµή από τον Υδροχόο δείχνει πως µια κουβέντα µε τον εαυτό σου είναι απαραίτητη προκειµένου να ανασυνταχθείς και να βάλεις προτεραιότητες. Η ηµέρα δεν αποκλείεται να φέρει και ένα ευχάριστο νέο το οποίο σχετίζεται µε µια οικονοµική διευθέτηση.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη έχει ως κύριο µότο της το «ένας για όλους και όλοι για έναν»! Γι’ αυτό λοιπόν θα ασχοληθείς µε ζητήµατα που αφορούν τους άλλους. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο και τον Ερµή στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς.

Ιχθύες

Τα επαγγελµατικά σου θέµατα θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήµερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται µε καριέρα και κοινωνικό στάτους. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο και τον Ερµή από τον Υδροχόο θα είναι πολύ βοηθητικό για να βρεις τρόπο να επιτύχεις κάποιους επαγγελµατικούς στόχους.

ζώδια