Lifestyle|15.12.2021 11:30

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Αξιώνω από όλους τον σεβασμό και κάνω πολύ προσεκτικές κινήσεις» - Οι συναυλίες στο Παλλάς

Newsroom

Την τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, λίγο πριν ξεκινήσει τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της στο Παλλάς, συνάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς και η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN. Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κώστας Καραφώτης υπόσχονται έξι μαγικές βραδιές, μέσα στην «καρδιά» της εορταστικής περιόδου, και συγκεκριμένα στις 24-25 και 31 Δεκεμβρίου, καθώς και την 1η μέρα του χρόνου, αλλά και στις 5 και 6 Ιανουαρίου.

Η τραγουδίστρια είπε στην κάμερα του OPEN: «Θέλω να είμαι πάντα πολύ καλοβγαλμένη. Αξιώνω από όλους τον σεβασμό. Και αυτό μπορείς να το αξιώνεις με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θες και μετά να λες "ωπ θα με σεβαστείς". Πρέπει να λειτουργείς κάπως».  Στην ερώτηση αν την αγχώνει το «μετά» η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε: «Ε βέβαια. Κάνω τόσο προσεκτικά τις κινήσεις μου στη λεπτομέρεια και προσπαθώ να προλάβω αυτό που δεν θέλω να γίνει».

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή. Εχω προσωπική ζωή, αλίμονο»

Στην ερώτηση αν ξέρει πότε ένα τραγούδι ή ένας στίχος θα κάνει επιτυχία είπε:  «Όχι. Δεν θα έκανα το διαχωρισμό ποιοτικό-εμπορικό. Ενα στίχο πιο εύκολο που να τον θυμηθεί ο άλλος; Αυτό είναι ευλογία. Πιστεύω ότι αν βγει από το σωστό στόμα το "σ' αγαπώ μη φύγεις από κοντά μου", το  "έφυγες και στεναχωρήθηκα", το οτιδήποτε, θα ακουστεί τόσο ωραία που δεν έχει καμία σημασία ότι είναι αυτό που λέμε κάθε μέρα».

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν βγαίνει πολύ: «Δεν βγαίνω πολύ, δεν είμαι και του "να πάω για καφέ". Γενικά δεν πάω. Φαγητό σινεμά τέτοια ναι. Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή. Εχω προσωπική ζωή, αλίμονο». Στην ερώτηση τι είναι αυτό που θα μπορούσε να εκνευρίζει ένα σύντροφό της απάντησε: «Ότι δουλεύω πολύ ίσως, όχι να τον εκνευρίσει να τον στεναχωρήσει μάλλον. Δεν ζητάω ποτέ. Προσπαθώ να μη γίνομαι φορτική. Ολοι μας μπορεί να γίνουμε φορτικοί από τον πολύ τον τον καημό. Τα τραγούδια μου είναι  99,9% ερωτικά. Ο έρωτας είναι ζωτικής σημασίας συναίσθημα».

Αναφορικά με τους καλλιτέχνες που θαυμάζει πολύ ανέφερε τους: Γιώργος Παπαδόπουλος, Σταν, Πέτρος Ιακωβίδης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα αλλά θα είχε να πει κι άλλους. Η λέξη «διπλωματία» είναι λάθος λέξη για εκείνη. «Ευθύτητα» λέει και συμπληρώνει: «Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο από το κοινό, όπου κι αν εμφανιζόμουν. Και πίστεψέ με επειδή τραγουδάω πάρα πολλά χρόνια και έχω γυρίσει όλο τον πλανήτη δεν ήταν πάντοτε οι χώροι άξιοι να δεχτούν ένα καλλιτέχνη. Οχι γιατί φταίνε οι χώροι ή οι άνθρωποι, αλλά γιατί σε εκείνη την περιοχή υπήρχε αυτός ο χώρος αν ήθελες να τραγουδήσεις έπρεπε να πας εκεί. Ενας καλλιτέχνης που πάει να κάνει πολύ τίμια αυτό που ξέρει να κάνει, όπου κι αν είναι, το κάνει όπως ξέρει και ο κόσμος το εισπράττει όπως πρέπει».

 «Είμαι 51, δεν κρύβω την ηλικία μου. Έχω γεννηθεί το 1970»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε και στον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το νέο της τραγούδι: « Το "Υπάρχω για εσένα" θα είναι βασικό στοιχείο στην παράσταση. Είναι το καινούργιο μου τραγούδι και όλοι θέλουν να το ακούσουν και ζωντανά. Η συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως στιχουργό είναι πολύ καλή. Η συνεργασία μας ξεκίνησε με την "Έξαψη", που έγινε τυχαία. Ήταν μια κουβέντα που κάναμε για το σίριαλ στην τηλεόραση, και μου είπε να πω ένα τραγούδι, και να γράψει τους στίχους εκείνος».

Η Θεοδωρίδου συνέχισε λέγοντας: «Είμαι 51, δεν κρύβω την ηλικία μου. Έχω γεννηθεί το 1970. Θυμάμαι το ξεκίνημά μου, τη στιγμή που έφευγα με το αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη», είπε με συγκίνηση. «Δεν το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού», πρόσθεσε.

«Με την Ελένη Μενεγάκη γίναμε φίλες από όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Τότε γίνονταν μεγάλες εκδηλώσεις από τα κανάλια, και έτσι γνωριστήκαμε. Όταν ήρθα στην Αθήνα πήγαινα συχνά στην εκπομπής και ταιριάξαμε», ανέφερε για το πώς ξεκίνησε η φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη.

τραγουδίστριαΕλένη ΜενεγάκηΠαλλάςΝατάσα Θεοδωρίδου