Lifestyle|16.12.2021 09:13

Τάσος Ιορδανίδης για τη σύζυγό του: «Όταν γνώρισα τη Θάλεια Ματίκα, ήμουν σε σχέση που την υπεραγαπούσα»

Newsroom

Ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show» και εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πως ξεκίνησε η σχέση του με την ηθοποιό, Θάλεια Ματίκα.

«Εγώ ήμουν σε σχέση που την υπεραγαπούσα, ήμουν ερωτευμένος, όταν γνώρισα την Θάλεια. Έρχεται για δουλειά και μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε καψούρης, είτε παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Τής έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό. Με την πρώτη φορά με ιντρίγκαρε κι ένιωσα πως κάτι γίνεται. Προέκυψαν άλλοι λόγοι και αποστασιοποιηθήκαμε με την κοπέλα που ήμουν μαζί» είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Τάσος Ιορδανίδης: Η Θάλεια Ματίκα είναι η «ζωντανή μου συνείδηση»

«Η Θάλεια μέχρι εκείνη την στιγμή μού έλεγε όλα τα ερωτικά της και τα προβλήματά της. Όταν τής είπα πως άρχισα να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, με κάλεσε στο σπίτι της να δούμε DVD, πήγα, δεν είδαμε ποτέ DVD και δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι» ανέφερε ο Τάσος Ιορδανίδης. Αναφορικά με το πώς έφυγε η έπαρση από τη ζωή του μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, την ερωτική απογοήτευση, την έλευση των παιδιών του, αλλά και την έλευση της Θάλειας Ματίκα στη ζωή του, την οποία χαρακτήρισε «ζωντανή του συνείδηση».

 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «TV Έθνος» ο Τάσος Ιορδανίδης είχε μιλήσει για την ερμηνεία του στον μονόλογο «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» και για τη συνεργασία με τη σύζυγο του Θάλεια Ματίκα. Αναφορικά με το πώς ήταν να τον σκηνοθετεί η σύζυγός του, ο ηθοποιός είχε απαντήσει: «Συνεργαζόμαστε χρόνια, οπότε είναι κάτι το οποίο έχουμε συνηθίσει και δεν δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. Σίγουρα σε αυτό που δίνω εγώ βαρύτητα είναι  στην οπτική ματιά της Θάλειας  η οποία ήταν πολύ στοχο-προσηλωμένη σε αυτό το εγχείρημα κι έκανε μία εξαιρετική ανάγνωση του έργου». 

Αναφορικά με τις δυσκολίες ή τις ευκολίες στο να είσαι ζευγάρι με έναν άνθρωπο του ίδιου χώρου, ο Τάσος Ιορδανίδης είχε πει: «Μόνο ευεργετικό μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό, καθώς ξέρουμε τις ανάγκες ο ένας του άλλου, τις εργασιακές και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες αλλά και κακά τα ψέματα έχουμε πάνω κάτω και τα ίδια ωράρια όταν είμαστε μαζί στο θέατρο. Οπότε είναι μια χαρά τα πράγματα».

Θάλεια Ματίκα: Είναι λαχείο στη ζωή να βρεις το έτερο σου ήμισυ

Σε συνέντευξή της η Θάλεια Ματίκα, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Τάσο Ιορδανίδη, τονίζοντας πόσο τυχερή νιώθει που τον έχει στη ζωή της. «Έχω την τύχη να έχω τον Τάσο ως σύντροφο, ο οποίος είναι ένας υπέροχος πατέρας. Η δοτικότητα και η επαφή που έχει με τα παιδιά μας είναι απίστευτη. Δεν γκρίνιαξε ποτέ που έφευγα για τα γυρίσματα στις "8 λέξεις". Εγώ δεν θα είμαι έτσι τώρα που εκείνος θα φεύγει στην Κύπρο για το νέο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου. Θα γκρινιάζω» υπογράμμισε και αναφέρθηκε στο πώς γνωρίστηκαν. «Βρεθήκαμε επαγγελματικά στην αρχή. Κάναμε ένα έργο μαζί και δεν μείναμε στο έργο. Προχωρήσαμε. Είναι λαχείο στη ζωή να βρεις το έτερο σου ήμισυ. Δύσκολη διαδικασία, είναι θέμα και τύχης. Αισθάνομαι πολύ τυχερή για το ταξίδι μας στη ζωή».

Θάλεια ΜατίκαηθοποιόςΤάσος Ιορδανίδης