Lifestyle|21.12.2021 01:00

Όλγα Ντάλλα: Το μόντελινγκ, η κολύμβηση και ο έρωτας με τον Στυλιανό - Έφτασε στη δυάδα του GNTM 4

Newsroom

Το GNTM 4 έριξε αυλαία, το βράδυ της Δευτέρας (20/12) και νικήτρια αναδείχθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Έπειτα από αρκετές δοκιμασίες, κάστινγκ, απαιτητικές φωτογραφίσεις, μεταμορφώσεις, καυγάδες, κλάματα και αποχωρήσεις, η Όλγα Ντάλλα κατάφερε να τερματίσει δεύτερη. 

Γεννήθηκε στο Μοναχό και είναι 22 ετών. Η ίδια δεν θα ήθελε να μείνει μόνιμα στη Γερμανία γιατί, όπως λέει η ίδια, λατρεύει την Ελλάδα και δεν την αλλάζει. Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης στο ύπτιο. Διαθέτει άψογες αναλογίες και το αψεγάδιαστο πρόσωπο. Θεωρεί πως ο αθλητισμός τής έχει προσφέρει πειθαρχία, αντοχή και στοχοπροσήλωση, εφόδια που της έδωσαν μία καλή πορεία στο GNTM 4. 

 

Άρχισε να κολυμπάει σε ηλικία 4 ετών, λόγω του αδελφού της που είχε ξεκινήσει νωρίτερα. Στο γυμνάσιο έπαιζε και βόλεϊ, αλλά την κέρδισε το νερό της πισίνας. Στις οντισιόν του GNTM 4, ήταν η πρώτη κοπέλα που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές. Το αρκετά γυμνασμένο της σώμα ήταν κάτι που παρατήρησαν αμέσως και ήταν ο λόγος που η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου της έδωσε «όχι». Τελικά, όμως, πέρασε στην επόμενη φάση, καθώς πήρε τρία «ναι» από τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Το μαγιό της, μάλιστα, ήταν και αυτό κάτι που δεν περίμεναν οι κριτές.

«Η κολύμβηση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου. Από μικρή είμαι στις πισίνες και είναι ένα άθλημα που το αγαπάω πάρα πολύ. Το GNTM είναι μία μεγάλη πρόσκληση. Το αθλητικό μου σώμα και η διαφορετικότητά μου ταιριάζει τέλεια στον διαγωνισμό. Μπορώ ν' ανταπεξέλθω και στις πασαρέλες και στις φωτογραφίσει. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τα σχόλια του κ. Μπράντη. Δεν ξέρω αν τα ρούχα του θα ταίριαζαν σ' ένα τέτοιο σωματότυπο, όπως το δικό μου, αλλά λόγω του πρωταθλητισμού, έχω μάθει να διαχειρίζομαι την αρνητική κριτική» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ίδια στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. 

Η αμαζόνα του GNTM

Σε ένα από τα concept που κατάφερε να ξεχωρίσει η Όλγα και ν' ανεβάσει τη θερμοκρασία στο κόκκινο ήταν όταν κλήθηκε να φωτογραφηθεί πάνω σε ένα άλογο στη μαγευτική λίμνη Δόξα στον Φενεό Κορινθίας, φορώντας αραχνοΰφαντα ρούχα. Το μοντέλο έπρεπε να ποζάρει με ρομαντισμό και αισθησιασμό. Οι κινήσεις της έπρεπε να δείχνουν φυσικές, ενώ σε κάποια φάση έπεσε στο νερό.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν με έριξε το άλογο. Επίτηδες έπεσα. Ήθελα να έχω κάποιες πόζες που θα ήμουν βρεγμένη και θα ήταν κάτι το διαφορετικό» είχε πει η ίδια στην κάμερα του GNTM 4, με την Αγάπη ν' σχολιάζει: «Ήταν θεά πάνω στο άλογο. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έγραφε το σώμα της θεϊκά πάνω στο άλογο». 

Ο έρωτας με τον Στυλιανό

Η Όλγα και ο Στυλιανός γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του GNTM 4. Οι δύο τους, αρχικά, κράτησαν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, αλλά μετά την αποχώρηση του Στυλιανού, ανακοίνωσαν τον έρωτά τους. «Δεν μπορώ χωρίς εσένα, αλήθεια», ανέφερε η Όλγα στον Κύπριο παίκτη, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης. 

 

«Είσαι η βασίλισσά μου», της απάντησε ο Στυλιανός. «Δεν ξέρω πώς θα είμαι χωρίς τον Στυλ. Είναι ο μόνος που πιστεύει τόσο πολύ σε έμενα. Δεν το ζεις συχνά αυτό» είπε στη συνέχεια η αθλήτρια κλαίγοντας στο cue, στο οποίο ο Στυλιανός εισέβαλε για να την παρηγορήσει. Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, οι σφιχτές αγκαλιές, τα παθιασμένα φιλιά, τα χάδια και τα γλυκόλογα με κλάματα στα μάτια συνεχίστηκαν μεταξύ τους. 

«Τι να πρωτοπώ για την Όλγα; Ερωτεύτηκα τα πάντα σε εκείνη! Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα, αλλά στα 29 μου πρώτη φορά γνωρίζω κάποιον σαν την Όλγα. Βρήκα το άλλο μου μισό και τώρα είμαι ολόκληρος» είχε εξομολογηθεί ο Στυλιανός στην εκπομπή «Breakfast @Star».

Η τούρτα έκπληξη από τη μητέρα της

Σε ένα από τα τελευταία πλατό του GNTM 4, μία έκπληξη περίμενε την Όλγα. Συγκεκριμένα, μια τούρτα «εισέβαλε» στο στούντιο, την οποία έστειλε η μητέρα της και είχε πάνω μια φωτογραφία με όλη την οικογένειά της. Στη συνέχεια, όλοι τραγούδησαν το κομμάτι των γενεθλίων, το νεαρό μοντέλο έκανε μία ευχή και έσβησε συγκινημένη τα κεράκια. «Την ευχή δεν θα την πω. Μόλις γίνει πραγματικότητα, θα ενημερώσω» είχε δηλώσει.  

Η Όλγα Ντάλλα είναι λάτρης των social media και διαθέτει παραπάνω από 42.000 followers στο Instagram, ενώ ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά. Ως αρχή της ζωής της, έχει την ανάγκη να δει τις προσπάθειες της να καρποφορούν, τους κόπους της να δικαιώνονται και τους ανθρώπους που την πιστεύουν να νιώθουν περήφανοι για εκείνη. 

 

Όλγα ΝτάλλαGNTMΚυβέλη ΧατζηευστρατίουGNTM 4τελικόςμοντέλο