Lifestyle|21.12.2021 00:50

GNTM 4 τελικός: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η νικήτρια του ριάλιτι μόδας - Οι δοκιμασίες και η βαθμολογία

Newsroom

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου κατάφερε να ανακηρυχθεί νικήτρια στον τελικό του GNTM 4, μετά την καταμέτρηση των ψήφων του κοινού που συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας. Έπειτα από αρκετές δοκιμασίες, κάστινγκ, απαιτητικές φωτογραφίσεις, μεταμορφώσεις, καυγάδες, κλάματα και αποχωρήσεις, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα κλήθηκαν στον μαραθώνιο μεγάλο τελικό ν' αναμετρηθούν μέσα από 4 δύσκολες δοκιμασίες, για κάθε μία από τις οποίες θα βαθμολογούνταν από τους κριτές με άριστα το δέκα.

Οι δύο πρώτες δοκιμασίες ήταν διά χειρός Δημήτρη Σκουλού. Η πρώτη φωτογράφηση είχε στοιχεία από την εμβληματική σκηνή της Audrey Hepburn στην κλασική ταινία «Breakfast at Tiffany’s» και η δεύτερη διαγωνιστική φωτογράφηση έλαβε μέρος σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό με βασικό ζητούμενο το φλερτ.

Τα τρία μοντέλα βαθμολογήθηκαν, με άριστα το 10, για τις προσπάθειές τους από τους κριτές Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό, με την Κυβέλη να προηγείται με 74 βαθμούς, τον Κωνσταντίνο να ακολουθεί με 70 και την Όλγα στην τρίτη θέση με 69 βαθμούς.

Η Βίκυ Κουλιανού στον τελικό του GNTM 4

Στα τελευταία μέτρα της διαγωνιστικής κούρσας, τα μοντέλα είχαν την υποστήριξη τόσο των κριτών και του coach τους, όσο και σημαντικών guests. To top model των ‘90s Βίκυ Κουλιανού αλλά και οι διαγωνιζόμενοι, που αποχώρισαν νωρίτερα από τον διαγωνισμό, εδωσαν το δικό τους χρώμα στη δύσκολη διαδικασία του τελικού. «Το μόντελινγκ είναι μόνο αισθήσεις. Σήμερα στον τελικό πρέπει να είστε υπέροχοι ώστε να φανεί αυτό και έξω» ήταν η συμβουλή της Βίκυς Κουλιανού στους διαγωνιζόμενους, η οποία θέλησε να τους εμψυχώσει.

Στην τρίτη διαγωνιστική δοκιμασία, έπρεπε οι τρεις φιναλίστ να κάνουν πασαρέλα. Αυτή τη φορά, τα περάσματα, που θα έκαναν ήταν τρία, με διαφορετικά outfits «sur mesure», αλλά και υψηλής ραπτικής και με τους 17 υποψηφίους, που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό, να συμπληρώνουν το catwalk.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, η Κυβέλη συγκέντρωσε 113 βαθμούς, ακολούθησε ο Κωνσταντίνος με 107 βαθμούς και στην τρίτη θέση βρέθηκε η Όλγα με 105 βαθμούς.

O Κωνσταντίνος σκέφτηκε ν' αποχωρήσει οικειοθελώς

Μετά και την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Κωνσταντίνος καθώς πηγαίνει στα παρασκήνια ακούγεται να λέει στην Όλγα: «Πάμε στα σπίτια μας Όλγα. Πραγματικά θέλω να μιλήσω λίγο στη Ζεν προσωπικά. Εγώ κρίνω ότι πρέπει να κάνουμε οικειοθελή Όλγα, το πιστεύω. Εγώ είμαι έτοιμος για οικειοθελή». Οι 4 κριτές τον πλησίασαν για να δουν τι συνέβη και εκείνος είπε πως δε σκόπευε ν' αποχωρήσει, απλά είχε μια δύσκολη στιγμή γιατί ήθελε πολύ να νικήσει. Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί έσπευσαν να τον ηρεμήσουν αγκαλιάζοντάς τον.

Η τελευταία δοκιμασία ήταν διαφημιστικό teaser για premium ποτό. Είχε στοιχεία κίνησης και υποκριτικής. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και οι τρεις τα πήγαν πολύ καλά με την Ισμήνη και τη Ζενεβιέβ να είναι ενθουσισμένες. 

Η ανακοίνωση του νικητή

Στη συνέχεια, κριτές και διαγωνιζόμενοι φόρεσαν τα καλά τους και ήταν έτοιμοι για τη μεγάλη ετυμηγορία, καθώς η χαρά, ο ενθουσιασμός και η αγωνία, ήταν τα συναισθήματα, που εναλλάσσονταν γλυκά. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε ότιο μεγάλος νικητής του GNTM 4 είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου με 169 βαθμούς, μετά την καταμέτρηση των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού. Ωστόσο, η Κυβέλη από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής συγκέντρωσε 151 βαθμούς, ο Κωνσταντίνος 146 και η Όλγα 144. 

Τα έπαθλα

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ως νικήτρια του GNTM 4, κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ, ένα πολυτελές αυτοκίνητο και ένα συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Κυβέλη: «Έχω ανάγκη το έπαθλο»

Η Κυβέλη είναι 19 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling. Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της. Στόχος της, είναι να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο, ενώ στον διαγωνισμό ήρθε κοντά με τον Ντίνο.

Πρόσφατα, η Κυβέλη δήλωσε στις κάμερες πως έχει περισσότερο ανάγκη το έπαθλο σε σχέση με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. «Βρίσκομαι σε ένα σπίτι όπου όλα τα παιδιά έχουν οικονομική υποστήριξη, είναι απόφοιτοι ιδιωτικών κολλεγίων ή πηγαίνουν σε ιδιωτικά κολλέγια. Αυτή τη στιγμή εγώ το έχω πιο πολύ ανάγκη απ' όλους, γιατί εγώ δεν έχω μία τέτοια οικονομική υποστήριξη. Είμαι ένα απλό παιδί από ένα δημόσιο σχολείο, από ένα νυχτερινό - εσπερινό σχολείο συγκεκριμένα. Δεν έχω τίποτα έτοιμο στο πιάτο. Δουλεύω για ό,τι χρειαστώ και το έπαθλο αυτό θα με βοηθήσει να φτάσω εκεί που θέλω».

GNTM 4Όλγα ΝτάλλαΔημήτρης ΣκουλόςΒίκυ ΚουλιανούΙσμήνη ΠαπαβλασοπούλουGNTMΚυβέλη ΧατζηευστρατίουτελικόςΖενεβιέβ Μαζαρίμόδα